Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Wat een Blog wel niet voor je kan doen!

Een paar weken besloot ik dat ik graag een blog wou schrijven over wat me het afgelopen jaar is gebeurt! Dan duurt het even voor je een site hebt waar op dat kan, want ik wou mijn 'verhaal' toch wel graag delen met mensen en was vooral benieuwd naar de reactie's. Uit eindelijk ben ik op deze site terecht gekomen en ben er heel erg blij mee. Een site met moeder met een mening. En als moeder ben je natuurlijk benieuwd naar de meningen van mensen maar ik was toch wel het aller benieuwdst naar de mening van andere moeders!

Uiteindelijk kwam ik hier en aan meningen van moeder geen te kort. Het is leuk om verhalen van andere moeders te lezen en zo op een bepaalde manier dingen met "elkaar te delen". Aangezien ik niet met een kinderwagen buiten kan gaan wandelen en met elke moeder die ik tegen kom kan gaan praten. Ten eerste alleen al omdat bijna niemand hier weet dat ik moeder ben en dat ook zou moet blijven eigenlijk.

Mijn leven als student er naast is niet altijd makkelijk te combineren. Maar morgen hoop ik tijd te hebben om weer een stukje aan mijn verhaal toe te voegen. 

 

Een ding heb ik wel ontdekt ik ben soms een beetje lang dradig, of in ieder geval vertel ik alles uitgebreid maar ja, het is wel hoe het in elkaar steekt!

Dus hopelijk morgen weer een, veel te lang en uitgebreide, blog van mij! Dank jullie wel alvast allemaal!

10 jaar geleden

Jeetje wat een verhaal. Ik heb het allemaal gelezen van je. Toen ik dit stukje van jou aan het lezen was, was mijn eerste gedachte ook toen ik las dat je niet met je zoontje naar buiten ging... WAT?? Ik vind namelijk dat je echt een hele moeilijke beslissing hebt genomen en de juiste ook. Ik vind het echt heel stoer van je dat je het hebt gehouden. En dat je er voor zorgt. Je mag er juist trots op zijn dat je dit doet. Schijt aan de mensen hoor... Je bent bezig met school, zorgen voor een kindje... Je doet toch juist zo goed je best.. Ben daar trots op... Ik hoop dat je kindje niet ernstig ziek is. Maar wens je veel sterkte en hoop dat hij snel weer lekker bij zijn mama is..Ik zal je verhaal blijven volgen.. Enne, nee hoor helemaal niet langdradig!!! Succes!!!!!

10 jaar geleden

Wat vervelend dat je kindje in het ziekenhuis ligt. Je hebt het echt niet makkelijk! Ik ga ook snel je andere verhalen lezen. Ik vind ze niet langdradig, maar heel goed geschreven!

10 jaar geleden

Mijn kindje ligt momenteel helaas weer in het ziekenhuis! :'(

10 jaar geleden

Mag ik vragen waarom je kindje niet bij je is? Ik was zelf 18 toen ik mijn kindje kreeg.