Snap
  • Mama
  • Nachtbraker

Wat doe jij om 01:08?

Life @ the moment

Ik begon mijn blog met kort berichtje over mijn dag, daarna begon ik jullie te vertellen over alles wat voor af ging. Lees de start en nu met de blog hier voor de bevalling.  

Ik schrijf dit alles, omdat ik deze ervaring zoveel mogelijk bij me wil houden, en natuurlijk voor geintresseerde om te delen. 

Er volgen nog een aantal hoofdstukken, tot ik "bij" ben.  Daar bedoel ik mee, bij met gebeurtenissen.  Want laat ik je dit zeggen, met twee kids die nu 16 maanden worden,  zijn dat best wat.  Ook ga ik jullie een beetje laten proefen van mijn frustratie naar de mede mens, opmerkingen en (sorry voor woord gebruik)  stommen vragen..  Ik weet stommen vragen zijn er niet.  Maar (tipje van de sluier)  vragen of het ern tweeling is en daarna komen met "van de zelfde vader? " dan uhm ja i rest my case... 

Nu ik dit schrijf lig ik in bed, een kamer vol dozen en twee ledikantjes..  Papa vond dat meisjes wel naar grote bed konden, mama gaf al aan geen suc6... In the end zoals gewoonlijk had de vrouw (ik dus)  gelijk. 

No seks, no rest (mama dan)  en van links naar rechts speentje aaitje en weer terug..  Hopen op slaap (wat ik op gaf, omdat ik nu aan schrijven ben). 

Het bed verhaal zal over pak um beet 6 blogs verder uit gebreid worden, inclusief de oplossing. 

Eerst komt er nog stuk over de twee weken ziekenhuis. Een blog over eerste week thuis gevolgd door hoe onze relatie verliep.  De eerste verjaardag, en nog een speciale blog die word gevolgd door de kers op de taart. 

Dan heb ik jullie zo goed mogelijk bij, vanaf dan probeer ik elke maand (misschien iets vaker)  mijn mommy life te delen..  

Als jullie iets willen weten wat niet in erm blog staat, vraag gerust en je krijgt eerlijk antwoord...  

Nu is alles hier aan het snurken, ik ga ook maar kijken of het gaat lukken...  

Slaap lekker...