Blog header image

Wat doe jij aan valentijn?

Valentijn staat bijna voor de deur... de dag die in het teken staat van liefde...

Nog slechts een paar dagen te gaan en dan is het alweer Valentijnsdag... 

Een dag die volgens de een alleen maar gericht is op de commercie en voor de ander een dag is  die helemaal bol staat van de liefde en dus ook uitgebreid gevierd moet worden... inclusief ontbijtjes... bloemen... kaartjes en cadeautjes...

Manlief en ik doen niet aan Valentijnsdag... Op de een of andere manier moet ik ook altijd op die dag werken en ook dit jaar staat er een erg lange dag dienst voor mij klaar... werken van 12 tot half 8... en ook al was ik vrij geweest dan nog doe wij er niet aan...Wij doen niet aan Valentijnsdag niet omdat wij het commercieel vinden maar meer omdat wij ook op andere dagen onze liefde voor elkaar tonen en dan het idee hebben dat het op Valentijns dag een moetje is.....en als wij ergens een hekel aan hebben is het een moetje... tja dat zit nu eenmaal in ons... en zo gauw wij iets moeten gaan we schoppen. 

Manlief komt zo nu en dan thuis met een bosje bloemen of een chocola van mijn favoriete merk.... en dan gelukkig niet de kleine repen :) nee de grote en die is dan ook binnen een half uur o....  En voor mijn verjaardag en onze trouwdag pakt hij helemaal uit.... Dit vindt ik goed zo...

De kinderen zijn volgens mij nog echt te klein om er iets van te snappen.... en vinden wij het ook voor hun niet nodig om er iets aan te doen... dat komt dan wel weer als ze wat groter zijn. 

Maar wat doen jullie nou aan Valentijnsdag? pakken jullie het groots aan? of is een kaartje voldoende?... of doen jullie net zoals ons er niks aan? en waarom dan niet? 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! 

Lindsy83
6 jaar geleden

Mijn vriend doet er niks aan. Die vind ook dat je dit niet alleen op zo'n dag moet doen, maar gewoon wanneer je er zin in hebt. Zelf moet ik op de een of andere manier er wat mee doen. Maar ik ben dan ook echt de perfecte prooi voor reclame makers... Valentijnsdag? Oh dat lieve knuffeltje, kaartje, chocolade reep is toch wel heel leuk om te laten merken dat ik van hem houd, Pasen? oh ze hebben chocolade eieren van het favo merk van mijn vriend, die moet mee... Kerst? Oh een sneeuwbol met een sneeuwpop die een hartje vasthoud! Die is voor mijn vriend... Dus ik doe gewoon met alles mee :)

Anouk H
6 jaar geleden

Ik vind het altijd wel leuk om iets kleins te doen en herken ook wel de reactie van Lindsy :-) Ik ben ook echt een te makkelijke prooi. Mijn kinders hebben allemaal tekeningen en kaarten gemaakt die ik aan familie ga sturen (als ik ze niet vergeet te posten in ieder geval, want dat is nog een dingetje haha).