Terug
Blog header image

Wat doe je als je ziek bent?

Maandag kwam ik thuis met 39,5 graden koorts. Vorige week waren er 6 kleuters ziek. Maandag waren dat er 8 en nu ben ik nummer 9...
Miriam68
6 jaar geleden

Arme juf! Tuurlijk is ziek zijn niet leuk. Maar afgezien van de wedstrijden is al het andere toch bijzaak? Je hebt maar één lichaam dus is het wel zaak om dat te koesteren! Top, zo'n baas! Ik wou dat ik zo'n baas had ;-) Tank maar lekker bij en wie weet, kan je er toch bij zijn in het weekend?! Sterkte!

Joycies
6 jaar geleden

Is het ook... ik hou alleen niet van stilzitten en vind het dan vervelend wanneer mijn lichaam zegt dat dat wel moet. hahaha. Gelukkig hoef ik nu pas weer maandag te werken.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ik ben nu aan het werk met koorts. Baas vroeg al of ik eerder weg wilde maar dan is hij alleen, haha! Dus ik blijf. Hopelijk is het morge weg. Ik ben de afgelopen 2 maanden al 3x ziek geweest, zoonlief ook 3x en dochter 1x. Bah!!!

Joycies
6 jaar geleden

Owww nee! Het heerst en blijft overal hangen. Beterschap. X

Lindsy83
6 jaar geleden

He bah wat vervelend en wat een rot timing! Hier valt het gelukkig nog mee. Mijn vriend is wel steeds ziek, maar tot nog toe zijn ons zoontje en ik gespaard gebleven. Het schijnt echt een hardnekkig virus te zijn wat nu al een paar weken door het land raast... Veel mensen die lang en vaker ziek zijn :( Ik maak even een lekker bakje thee voor je met een scheutje citroen erin! Hopelijk knap je snel weer op! Een hele dikke knuffel met wat extra toegevoegde vitamientjes voor jou!

Joycies
6 jaar geleden

Thanks voor je thee! Ik voel me al gelijk een stuk beter. Xxx

Anoniem
6 jaar geleden

Oww nee, beterschap en luister goed naar je lichaam! Deze griep is hardnekkig!

Anoniem
6 jaar geleden

Beterschap. Goed uitzieken, want voor je het weet komt hij terug!

Joycies
6 jaar geleden

Dank je wel!

Joycies
6 jaar geleden

Ga ik zeker doen!

Anoniem
6 jaar geleden

herkenbaar! Mama's en juffen kunnen niet ziek zijn. Ik ben sinds vandaag ziek en ben verplicht door mijn directeur om tot vrijdag thuis te blijven. "je kunt niet halfbakken voor zo'n pittige klas te staan". Gelukkig gaat de oppas gewoon door!

Joycies
6 jaar geleden

Fijn zo'n directeur! En idd bij mij gaat de oppas ook gewoon door. Heel fijn. Zo kunnen wel goed uitrusten. :-)

anoniem2017
6 jaar geleden

Ja een paar weken terug, op vrijdag ,t was rustig op het werk dus mijn baas zei, jij mag naar huis, ga maar een beetje kleur krijgen. Thuisgekomen de kindjes naar huis laten komen en volledig gevloerd en met zwieber benen onze pup minimale rondjes rond het grasveld voor laten lopen. Zaterdag een beetje hetzelfde, papa werkt dus kindjes tv laten kijken ( houd dus in boven op een hoestende mama zitten 2 kindjes geplakt) Papa om 18:00 uur thuis, t eten net klaar en toen mijn bed ingedoken. Zondags, hoera lang op bed blijven liggen, maar toen ik beneden was plakten mijn kleine jut en jul weer bovenop mama en vriend vond het wel makkelijk achter zijn laptop. Na 16:00 uur weer eens een rondje met de hond en toch ook maar een liggende berg strijk weggewerkt. Maandag weer met wiebelbenen en ibrobufen keelpastiles aan het werk gegaan. Nog een week lang gammel gevoeld. * vorige week beide kindjes ziek, doe zich uiteindelijk als 2 enorm verwende nesten gingen gedragen dus zaterdag waren ze weer beter verklaard en weer in het normale ritme gestopt, alle baccillen weggewassen ziezo ik was er klaar mee* zaterdag komt vriend thuis rillend, ojee hij heeft nu de griep, de mannengriep wel te verstaan, ligt enkel op bed of in de bank. Doet verder niks, ja gaat wel naar zijn werk maar nu 2 x eerder naar huis gekomen want ow wat is hij ziek. Dus ik loop mij hier op te vreten aangezien hij het allemaal erger heeft en ik gewoon vrij was pffff vrij... T is maar hoe je het noemt. Zal bij zijn als het hier weg is. Op school hier is ook veel ziek. Minstens 8 kindjes per klas en 4 juffen gevloerd volgens mij. Beterschap

Joycies
6 jaar geleden

Mannengriep.... ohhh dat is echt de ergste variant. ;-).... maar zo te lezen heb jij je weekje wel gehad. En 8 kindjes per klas is ook veel.

anoniem2017
6 jaar geleden

Ik ben geen juf dat scheeld, vind het knap hoor, heb mijn handen al vol genoeg aan die twee druktebollen van mijzelf

Joycies
6 jaar geleden

Haha... er zijn foefjes voor. Maar ik vind een dagje weg met mijn kind en mijn neefjes en nichtjes veel drukker dan weg met mijn kleuterklas. ..

Chisty89
6 jaar geleden

Gatverdamme wij zijn die bacillen ook meer dan zat! 2 weken geleden had ik het ook flink te pakken. Ik hoop voor je dat je snel weer beter bent!

rebo1982
6 jaar geleden

Mama's en juffen kunnen en mogen niet ziek zijn... Maar goed dat jij een goede directeur hebt! Mijn baas vraagt mij gewoon wat ik wel kan doen als ik bibberend onder een dekentje ziek op de bank zit te zijn :(

Blog header image

My family

💜