Snap
  • Mama
  • Momlife
  • #mama
  • #mamaplaats
  • friends
  • geenechtevriendschappen

Wat als je geen tot weinig real life vrienden hebt ?

Ik las laatst de blog van Momandkidzz over het hebben van geen real life vrienden en dat heeft mij aan het denken gezet want , ze legt de vinger op de juiste plek.

Als je de blog nog niet gelezen hebt zou ik dat zeker gaan doen !

Ook ik heb geen real life vrienden , klinkt heel zielig maar ben ik niet hoor ik red mij prima alleen maar soms is het toch wel fijn om soms als moeder zijnde van je af te kunnen zeiken en gewoon niet meteen beoordeeld wordt omdat je het dan tegen je partner verteld wat je dwars zit.

Vrouwen & Moeders hebben (Tenminste ik) af en toe gewoon een moment met vrienden nodig.....Ik ben zelf totaal niet een verlegen persoon leg snel contact en ben sociaal ook in omgang.

Uren kan ik er dan over nadenken waar ligt het dan aan ? Wil ik te graag ? Doe ik te veel mijn best ? 

Ik wil best tijd en energie in een toekomstige vriendschap steken maar , dan moet het wel van twee kanten komen.

Je hoort ook veel mensen om je heen en op het schoolplein (nu even niet vanwege corona) wij gaan gezellig met vrienden kerst vieren of lekker gezellig samen op vakantie of dat moeders veel afspreken met vriendinnen omdat ze spontaan voor de deur staan kom even een bakkie doen.

Of appt over 15 min ben ik bij je sta klaar wij gaan wat leuks doen dat soort dingen , die mis ik wel vooral nu ik moeder ben geworden.

Ben veel vriendinnen kwijtgeraakt doordat ik moeder ben geworden en een ander leven ben gaan lijden als hun.

Ik was 20 toen ik zwanger werd en 21 toen in moeder ben geworden en in het begin toonde ze nog wel interesse maar , op een gegeven moment kreeg je geen belletje of appje meer......

Hoe doen jullie mommy's dit ? Hoe gaan jullie daarmee om ? struggle  jullie hier ook mee ? 

Let me know !

X Liza