Snap
  • Mama
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • PCOS
  • Moedersvoormoeders

Wat als je een beetje hulp nodig hebt om zwanger te worden...

moeders voor moeders

Gisteren is een vriendin bij mij op bezoek geweest. Zij en haar vriend lukt het niet om op natuurlijke wijze zwanger te worden. Mijn vriendin heeft PCOS. Ze heeft heel snel aan de bel getrokken en vervolgens begonnen met pillen te slikken om haar vruchtbaarheid te verhogen. Nu zijn de pillen niet effectief genoeg en zijn ze sinds een week overgestapt naar injecties toedienen. Haar werd vertelt dat doormiddel van moeders voor moeders de hormooninjecties mogelijk zijn. Toen moest ze meteen aan mij denken.

Ik heb destijds toen ik zwanger was, mijn urine afgestaan aan moeder voor moeders. Dit raakt je dan zo! Nu maak je van dichtbij mee, wat dit kan betekenen voor iemand als je je urine afstaat. Wat ben ik blij dat ik een stukje kan bijdragen. Wat voelt dat fijn! Ik kreeg een brok in mijn keel toen mijn vriendin dat verhaal vertelde. Ik kreeg tranen in mijn ogen. Ik ben niet altijd goed in het uiten van mijn emoties verbaal. Maar wat gun ik het haar om ook zo’n mooi mensje in je buik te hebben groeien en vervolgens op aarde te zetten.

Met dit verhaal wil ik aankomende of nét zwangere vrouwen aan het denken zetten om zich ook aan te melden voor moeders voor moeders. Ik was in eerste instantie van plan om het bij 1 keer te laten, maar nu ga ik overwegen om het tóch weer te doen. Ik ben wéér bewust gemaakt, waarvoor je het doet! Als je je bedenkt wat het zou kunnen betekenen voor een stel en dat wellicht jij, ja jij!, diegene bent waarvan ze zwanger zijn geraakt. Dat is toch het mooiste wat je iemand kan schenken!!!

Zou jij urine willen afstaan aan moeders voor moeders? Of vind je het teveel een gedoe?

Geluk kun je delen! Kijk op www.moedervoormoeders.nl 

Liefs Krullie

Krullie34's avatar
2 jaar geleden

Oh wat super goed en fijn dat jij dat hebt gedaan! Hopelijk gaan nog meer mensen dit doen!! Bedankt ook voor je reactie! :)

Mamadaf's avatar
2 jaar geleden

Ook tijdens mijn eerste zwangerschap gedaan. Het is een kleine moeite om te doen en heeft grote resultaten. Zou het iedereen aanraden om te doen als het kan/mag.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Krullie34?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.