Snap
  • Mama
  • Relatie

Wat als een rustige maandagochtend begon...

Het was maandagochtend 07.30 uur toen Eef naar haar werk vertrok. Een maandagochtend die begon als alle anderen...

Eef werkt op een Basisschool waar ze al 4 jaar met veel plezier dagelijks de kinderen in haar kleuterklas vermaakt. Geen dag is hetzelfde en van de blije koppies van de kinderen krijgt ze dagelijks veel energie zegt ze altijd. Ook met haar collega's klikt het erg goed. Regelmatig gaan ze samen naar een feestje, een weekendje weg of een hapje eten. Aangezien ze dagelijks allemaal omringd worden door kinderen, gaan de verhalen tijdens zo'n uitje daar natuurlijk niet over! Van het clubje collega's waarmee Eef vaak wat leuks gaat doen, is er maar 1 met kinderen. De rest is happy de peppie single of heeft een leuke relatie. Je kunt wel invullen waar de verhalen dan wél over gaan... Ja, MANNEN!

Eef is zo'n happy de peppie single en is dan ook niet vies van spannende 'mannenverhalen'. Nu hebben ze op een basisschool vaak niet veel mannelijke leerkrachten, dus daarover houdt het al snel op... maar waar ze wel allemaal dagelijks mee te maken hebben zijn natuurlijk de ouders (lees in dit geval, vaders) van de kinderen.

- Maandagochtend 07.30 uur -

Eef gaat nietsvermoedend naar haar werk waar ze, wanneer ze aankomt, alles klaarzet voor het begin van de dag. Om 08.15 uur komen alle kinderen binnengerend en zo ook Max, een verlegen mannetje dat deze ochtend voor de eerste keer komt wennen. Eef vangt het mannetje op en stelt zich voor aan de vader van Max. Ze kijkt 2x en haar mond valt open... wát een mooie man... Eef krijgt geen woord meer uitgesproken en is meteen verstijfd... Dit heeft ze nog nooit meegemaakt...

Wordt vervolgd...

7 jaar geleden

Leuk geschreven!! Heb er zin in:)

7 jaar geleden

Oeh leuk!

7 jaar geleden

Ohhh ik ben benieuwd