Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Wassen met Robijn Zwitsal, heerlijk!

Twee dagen geleden ontving ik een pakketje van wehkamp.nl. Nieuwsgierig dat ik ben opende ik het pakketje.

Maar dit keer was het niet voor mijn vriend maar voor mij! Een heerlijk pakketje van Robijn met de Zwitsal geur! Het pakketje bevatte een wasverzachter, wasmiddel en geurbuiltjes.

Sinds ik weet dat deze variant van Robijn verkrijgbaar is kan ik niet wachten om deze uit te proberen, ik ben dol op het Zwitsal luchtje! In de supermarkt was hij al op, of nog niet aanwezig, dus ben blij dat het via wehkamp.nl makkelijk te verkrijgen is (www.wehkamp.nl/mamaenkind). Mijn kinderen hebben beide het Zwitsal luchtje en werden als baby ook gehuld in Zwitsal cremetjes. Zelfs ik vind het stiekem heerlijk om m'n haar te wassen met Zwitsal shampoo :).

Die avond heb ik meteen een wasje verzameld en ben ik aan de slag gegaan.
In de fles ruikt het echt naar het bekende luchtje. Heb de combinatie wasmiddel en wasverzachter gebruikt. Heerlijk! Nu inmiddels is het wasje gedroogd en ruik ik het luchtje nog wel maar het is niet heel aanwezig.
Voor mij kan het geurtje van Zwitsal niet sterk genoeg zijn, mijn was ruikt nu zo lekker! Ik gebruik vaker wasmiddel en wasverzachter van Robijn en daar zitten varianten bij die sterker ruiken, persoonlijk hou ik daar wel van.

Al met al, een heerlijk luchtje voor de frisse was, ben zeker van plan deze variant van Robijn nogmaals aan te schaffen, de prijs vind ik ook prima.

Oja! De geurbuiltjes! Die ga ik straks als ik op vakantie ga in de koffer stoppen, tussen alle kleding.
Vaak ruikt de koffer zo muffig, maar dat zal nu lekker ruiken naar m'n favo luchtje!

9 jaar geleden

Ja deze lekkere geur van Zwitsal is vanaf donderdag 16 april ook te verkrijgen via onze webshop www.bonkey.nl