Snap
  • Mama

Warm warm ..mama's hoe houden jullie je hoofd koel !

Warm weer ..we maken er maar een baaldag van ...mijn to do lijst schuiven we maar even op ...mama's wat doen jullie op zo n dag ...????

warm warm ..zo 'n dagen lijken wel normaal te worden ..die stralen van de zon zijn ook niet meer zo gezond als ik het goed begrijp ..geen zwempartij stel ik maar uit tot na de middag ..klusjes in de tuin ook geen goed idee ..nou de binnen dienst ja stofzuigen en dweilen ..ja je word er al plakkerig van als je eraan denkt hihi..oke we maken erasr een baaldag van en schuiven het lijstje maar op ..morgen weer een nieuwe dag ..

7 jaar geleden

Wonen noodgedwongen in een stacaravan. En totdat je 2 pannen op het vuur hebt staan en de afwas staat te doen in een stacaravan, weet je niet wat echt warm weer is. En omdat dit weer nog wel even zo blijft, toch maar koken. De Chinees blijft ook geen oplossing natuurlijk! De kids buiten in de speciekuip (bij gebrek aan een fijne douche of bad is deze al standaard in gebruik als douchebak/bad) en af en toe even voetjes van mama erbij (tijdens aardappels schillen) en de gordijnen dicht zodra de zon erop komt. Met een diepvries vol waterijs en bevroren fruit kom je een heel eind!

7 jaar geleden

T voordeel van t warme weer dat als je dweilt t snel droog is. Dus na je bak thee of koffie in je pyama stofzuigen en dweilen en daarna lekker onder de douche.