Snap
  • Mama
  • #momlife
  • #mamaplaats
  • #metime
  • #liefde
  • #girlmom

Wanneer je zo toe bent aan wat me-time.

Maar je kind na 10 minuten alweer mist..

Dus vandaag was het zo ver.. Onze dochter is nu bijna 1 jaar. Een echt handenbindertje. Alles ontdekken en niets is meer veilig. Zelfs de kattenstaarten moeten het ontgelden (sorry poezenkinders 🙊). Daarnaast lijkt het ook alsof mevrouw haar hele melkgebit in aantocht is. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat ik rond elke avond rond 20:00 afgepeigerd mijn bed in kruip. En het hoort er allemaal bij maar ook is het belangrijk om af en toe even wat tijd voor jezelf te hebben. Het leek mij daarom een top idee om haar een dagje naar mijn ouders te brengen. Ze is daar normaal altijd 2 dagen in de week als ik aan het werk ben. En aangezien ik nu vakantie heb vond ik het een prima moment voor een opa & oma dag. En ook mijn ouders vonden dit hartstikke gezellig. Een aantal dagen van te voren fantaseerde ik al over mijzelf, liggend op de bank met een maskertje genietend van de rust. Heeeeerlijk dacht ik. En zo was het vandaag dus zo ver. Na een lekker ontbijtje met dochterlief kreeg ik een appje van mijn moeder waar we bleven. Hop in de auto die kant op. Na wat instructies (want tja je kind bij iemand achter laten went nooit) ging ik dan richting huis. Dochterlief stond samen met Opa mij uit te zwaaien, voelde me best slecht maar dat gevoel was snel voorbij toen ik al zingend in de auto weer naar huis reed. De rust tegemoed.. Thuis aangekomen eerst het hele huishouden gedaan zonder gestoord te worden, en zonder die irritante peppa pig op de achtergrond (al zorgt dat irritante mokkel er wel voor dat ik even ongestoord als een wervelwind mijn huishouden kan doen, dus dankje daarvoor Peppa 👍🏻). Maar goed, na al deze bezigheden had ik ook maar besloten om al het onkruid uit de voortuin weg te halen. Want tja, zelfs daar kwam ik nu eens aan toe. En eindelijk hierna kon ik lekker onder de douch, uitgebreid douchen hoe heeeeerlijk. Daarna lekker huispakkie aan en hop op de bank met netflix. En na welgeteld 10 minuten rustig op de bank te hebben gezeten verveelde ik me. Serieus jongens...... 10 minuten.... Waar ik voor mijn zwangerschap en momlife dagen op de bank kon doorbrengen verveelde ik me nu na 10 minuten. En je raad het al, ik miste mijn kleine bendedraaier. Mijn huis was veel te netjes, veel te stil en ik miste de kruimels en kwijlvlekken op de vloer. En zo eindige mijn me-time-dag met een ritje naar mijn ouders waar ik mijn lieve kleine spekkie weer kon knuffelen. En nu ga ik weer heerlijk fantaseren over mijn volgende me-time moment. En tot die tijd mopper ik weer over hoe weinig tijd ik over houd voor mezelf sinds ik mama ben. Maar lieve mensen je krijgt er zoveel voor terug, en zo’n lief klein bendemakend eigenwijs kruimelmonster is toch het allermooiste wat er is ❤️❤️❤️❤️!!

Vind je het leuk om ons te volgen op instagram ?

www.instagram.com/xnikkik