Snap
  • Mama
  • zwanger
  • Baby2
  • zwangerschapswens
  • worden

Wanneer je heel snel een tweede kindje wil;

3 maanden geleden ben ik bevallen van Femke, en het is het beste wat me tot nu toe is overkomen! Nu is Femke ook heel gemakkelijk, als ze een uur huilt gedurende de dag, dan is het veel. Ze slaapt vanaf 2 maanden door, dus we mogen echt niet klagen. 

Heel snel na de bevalling had ik het gevoel al, ik wil een tweede en het liefst zo snel mogelijk.

Mijn vorige zwangerschap is gelukt door medische hulp, en het zou natuurlijk geweldig zijn als me die ellende dit keer bespaard blijft. Ik slik daarom momenteel niet de pil. We gaan er nu nog niet echt voor, maar mocht ik zwanger raken, zouden we dit helemaal niet erg vinden. Natuurlijk zou dit wel heel snel zijn, en ze zeggen dat dit lichamelijk gezien ook wat minder goed is. Maar ik denk dat het krijgen van al die hormonen ook niet heel gezond is, en dat is psychisch ook nog eens niet niks! 

Mijn man en ik hebben afgesproken dat wanneer ik in december  nog niet zwanger ben, we weer een verwijsbrief vragen voor de fertiliteitspoli. 

Dankjewel :)

4 jaar geleden

Ik hoop dat het jullie snel gegund is!