Snap

Wanneer het leven even niet gaat zoals jij het wilt..

Mijn leven is met recht, een achtbaan met 1000 loopings te noemen. Ik neem jullie graag mee in mijn verhaal. Maar eerst stel ik mezelf voor.

Hallo mama's,

Mijn echte naam zal ik (nog) niet gaan publiceren. Uit bescherming naar mijn gezin toe. Nog niet alles in mijn leven is al ten einde.

In de afgelopen 7 jaar is er veel gebeurd. Ik heb 2 prachtige meiden mogen krijgen in een relatie/huwelijk met goede momenten en huiselijk geweld, ik ben gescheiden, ik doorloop rechtbank procedures omdat mijn ex/de vader van mijn kinderen zijn eigen realiteit maakt, ik heb veel "vrienden" verloren door leugens, ik woon alweer iets langer dan een jaar samen met mijn jeugdvriendje (♡), ruzie met de schoonfamilie, en ook heb ik sinds een jaar een abonnement bij het ziekenhuis.

Een aantal fragmenten uit deze periode wil ik van me af gaan schrijven. Het zal misschien geen chronologische volgorde volgen, maar mijn hoofd loopt wel eens over van alles. 

Natuurlijk zal ik in mijn verhaal het niet allemaal goed hebben gedaan of juist heel anders dan de meesten van jullie zouden doen. Ik heb wel veel geleerd over het leven en alle mensen erin. En automatisch leer je ook van je eigen goed of fout.

Ik hoop dat jullie mijn blogs kunnen waarderen, er herkenning uit halen of misschiens iets anders. Laten jullie mij dit dan weten?

Liefs..

6 jaar geleden

Welkom!! XX