Snap
  • Mama
  • Momlife
  • freedom
  • Workfromhome
  • werkenvanuithuis

Wanneer het 1 grote chaos is...

Hallo lieve mama's, 

Het is alweer even geleden dat ik een blog heb geplaatst... de dagen vliegen hier voorbij, al letterlijk een week lang neem ik me elke dag voor om weer even wat te plaatsten, maar elke keer kom ik er weer niet aan toe. 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog steeds lichtelijk in shock ben... mijn laatste blog heeft bijna 40.000 vieuws.. ja echt waar 40 DUIZEND! Echt ongelofelijk gewoon!

Nu plaats ik even iets, ik heb mezelf gedwongen er even tijd voor te maken 😁 even een kleine update omtrent alle ellende met jeugdzorg: ik weet nog niks haha dus er valt weinig te melden. 

Ik ben wel wat leuke dingen te vertellen ; sinterklaas was echt amazing, me meisje is enorm verwend en was helemaal happy. Nu is de kerstman natuurlijk ook alweer onderweg, dus weer iets om naaruit te kijken.

Verder ben ik lekker bezig met mijn online business. Ik besef me elke dag weer hoe dankbaar ik mezelf ben dat ik deze kans heb aangepakt. Ik zit de laatste tijd echt te rommelen namelijk met oppas voor Blossom als ik moet werken & elke keer weer besef ik me dat dit dus niet het leven is wat ik wil leiden. Ik wil gewoon vrij zijn, geen gastouder of opvang ellende voor Blossom maar gewoon zelf lekker thuis zijn voor haar & zelf bepalen waar en wanneer ik werk.

Vele kennen deze manier van werken niet en dat is echt zonde. Zeker voor de mama's (& voor de alleenstaande) is deze manier echt ideaal. Ik weet iig dat ik niet oud wil worden door te werken voor een baas, ik wil oud worden terwijl ik gewoon lekker met me meisje ben & vanuit huis werk wanneer dat uitkomt.

3 jaar geleden

Als je goede tips hebt van die manier van werken... Ik sta open voor ideeën 😁