Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Waarschuwing: blog kan verslavend zijn.

Waarschuwing: deze blog kan verslavend werken…

Waarschuwing: deze blog kan verslavend werken…

Eerder vertelde ik jullie in mijn blog al over pinterest. Voor degenen die Pinterest nog niet kennen, even kort: Pinterest is een online prikbord waarop je leuke ideeën, die je op internet vind, kunt posten. Je kunt zelf je posts ordenen in verschillende boards, zodat je snel en overzichtelijk al die leuke dingen bij de hand hebt. Je kunt ook de prikborden van andere mensen bekijken en die leuke ideeën weer plaatsen op je eigen prikbord.

Zo doe ik leuke inspiratie op en maak verschillende zelfmakers die ik vind via Pinterest. Zoals deze leuke notitieboekjes…

Die ik maakte als goodie om met mijn bestellingen mee te sturen. En deze lieve notitieboekjes met letter voor mijn lieve collega’s.

Daarbij liet ik me inspireren door een notitieboekje dat ik hier vond. Ook deze superhandige (en hele sfeervolle) opbergers voor al mijn lintjes…

vond ik via Pinterest op deze pagina. Ik vind het wel altijd leuk om er weer een creatieve draai aan te geven. Zo wordt het toch weer iets van mezelf. Wil je nog meer ideeën zien en inspiratie opdoen? Kijk dan zeker op mijn Pinterest prikbord. En heb jij ook een prikbord dat ik zeker niet mag missen, laat het me dan weten!

Groetjes en veel creativiteit! Tamara.

11 jaar geleden

Hoi Annick, Bedankt voor je enthousiaste reactie. Ik hoop dat je er net zoveel plezier en creatieve inspiratie uithaakt als ik. Laat je me weten wat jou prikbord is? Dan kom ik eens kijken! Maar wees gewaarschuwd, het is echt verslavend leuk!

11 jaar geleden

Nou Tamara ik kan je meedelen dat je me over de streep hebt. Ik zat al wel vaak te kijken op Pinterest voor inspiratie om dingen te maken. Maar toen ik naar je link ging had ik gelijk zoiets van: Waarom heb ik dit nooit gewoon gedaan! Even een momentje voor mezelf nemen. Dus ik heb de stap genomen en gelijk een account aangemaakt. Ik laat het je weten als het wat is geworden ;-)