Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

waarom kan ik niet fulltime moederen?

Altijd 2dagen werken en daarnaast een eigen salon draaien. Dan ineens fulltime moederen. Het lijkt zo makkelijk, maar het valt me vies tegen

 Je zou toch alles op orde moeten hebben. Stofvrij en alles glinsterd. Maar hoe gek het ook klinkt, ik ben mijn routine kwijt. Ik kijk oude serieus terug. En dan doe ik eens wat. Ik plan wat extra sporten, omdat mijn kids uiteraard de oppas zo leuk vinden. Zelf ben ik dan blij, even de deur uit. Ze komen soms echt op me af. En dat na net 3dagen van de zomervakantie. Ik kom even op adem als ze de dag erna na oma gaan. Maar s'middags vind ik het stil en saai in huis. Dus ergens, tja ergens schuilt er toch wel een echte moeder in mij. Nog 5 weken te gaan. Ik praat in mezelf. Dat kan ik echt wel aan. Zucht......