Snap
  • Mama
  • #mama
  • mem
  • #energie
  • #thee
  • friesland

Waar krijg jij energie van?

En nee.. Niks en zon zijn vandaag geen goede antwoorden!

Ondanks dat het hier al echt zomervakantie is, lijkt het buiten wel herfst. Het regent en het waait! Lekker de kaarsjes aan en een dekentje om of even balen van het weer?

Vanmorgen baalde ik van het weer. Bah! Geen energie en geen zin. Wat moest ik nou doen met dit gekke weer? Een gekke vraag want ook met heet weer weet ik normaal gesproken genoeg activiteiten binnenshuis te verzinnen. Vanmorgen dus even niet.

Dan maar kopje koffie en in bad. En daar stond mijn redding... De weckpot met vragen! De weckpot met vragen hoor ik je denken? Ja de weckpot met vragen. @pickwicknl heeft aan al zijn theezakjes een label met een vraag. Al deze labels haal ik er af en stop ik een de weckpot op het aanrecht.

En soms dan pak ik er een label uit en beantwoord ik de vraag voor mezelf of schrijf er een stukje tekst over.

Vanmorgen trok ik er ook een label uit... De vraag is:' Waar krijg jij energie van?' Ik moest stiekem even lachen want de pot zou vast geen genoegen nemen met het antwoord niks... Maar ik wist ook wel een ander antwoord.

Ik krijg energie van dingen organiseren en creatief bezig zijn! Dus... Als ik dit stukje tekst schrijf krijg ik meteen wat positieve energie. En... @meetthemem wil ik meer aandacht geven dus ook daar kan ik straks een stukje tekst voor schrijven.

Voor het komende half uur, terwijl ik in bad lig, heb ik genoeg activiteiten. Want ontspannen in bad liggen en helemaal niks doen is vandaag even niks voor mij.

Wat ik na het half uur ga doen? Geen idee, weer een label trekken? In ieder geval voor nu, ben ik energie aan 't creëeren. En ze zeggen geld maakt geld, dus zal het ook wel zijn energie maakt energie. Toch?

En waar krijgen jullie energie van?

Liefs Daisy 🌼👶❤️