Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Waar halen jullie de energie toch vandaan?

‘Gaaaap’… ik ben doodop! Vier maanden geleden werd ik opnieuw moeder en mocht weer een kerngezond kindje op de wereld zetten. Wauw, het blijft zo bijzonder. Maar lieve moeders.. hoe houden jullie alle ballen hoog?!

Ik heb al een peutertje van 3 jaar en nu nog zo'n heerlijk kleintje erbij. Het is natuurlijk allemaal geweldig, ik geniet er vol van en kan niet wachten om elke dag weer thuis te komen om mijn kindjes een dikke knuffel te geven.

Toch is het wennen. Ik ben nu sinds 2 weken weer begonnen met werken, maar heb daarnaast nog een redelijk druk en tegelijkertijd super gezellig leven. Ik sport 3x in de week omdat ik dat nodig heb voor mijn gevoel. Dat doe ik natuurlijk wel pas als de kindjes op bed liggen. Ook probeer ik 1x per week wat leuks te doen met vriendinnen (die het overigens de laatste tijd leuker vinden om bij mij thuis te zitten en de kleine te vertroetelen). Dat zijn de leuke dingen, maar er bestaat ook nog een huishouden, boodschappen doen en 4 dagen werken! Het valt allemaal zwaarder dan ik had gedacht. Na de bevalling van mijn oudste, Sara, had ik het minder zwaar dan dat ik het op dit moment heb. Dit komt dan ook omdat we nu voor 2 eigenwijsjes moet zorgen.

Hallo energie!

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik op mijn mama-dag te moe ben om iets met de kleintjes te ondernemen. E-NER-GIE-LOOS! Oke, tijd voor verandering! Ik kreeg ‘Floradix’ als tip van mijn buurvrouw, veel mensen hebben hier baat bij. Dit is een ijzer-supplement dat je lichaam op een natuurlijke manier ondersteunt bij vermoeidheid. Proberen kon geen kwaad want het is gemaakt op basis van natuurlijke planten- en vruchtensappen met de juiste vitamines voor je lichaam.

Floradix helpt me de dag door te komen, zonder dat ik het idee heb dat ik ieder moment letterlijk op de grond in slaap val. Ik meng het af en toe met jus d’orange i.v.m. de smaak, dus het is erg makkelijk in te nemen. Nu heb ik aan het einde van de dag een voldaan gevoel en onwijs genoten van de mooie momenten met mijn kindjes.

Voor alle vermoeide mama’s kan ik Floradix van harte aanbevelen!

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Floradix, maar de inhoud ervan is van onszelf.

7 jaar geleden

Sja, wij moeders proberen alle rollen zo goed mogelijk te vervullen :)

7 jaar geleden

Daar heb je gelijk in Janine: slapen is essentieel :)

7 jaar geleden

Wij raden het uit ervaring aan. Probeer het eens!

7 jaar geleden

Fijn dat je er baat bij hebt Hannah!