Snap
  • Mama

Waar gaat dit over??

Wie ben ik en waar zullen mijn blogs over gaan in de toekomst. Dat staat allemaal in mijn volgende blog.

Omdat ik een nieuwe blog moeder ben wil ik mijzelf even aan jullie voorstellen. Ik ben Susanne, 33 jaar en heb een zoon van 5 maandjes. naast het moederschap werk in in de psychiatrie op een van de zwaarste afdelingen in Nederland. Mijn blogs zullen gaan over mijn kleine man, de dingen die je tegenkomt als moeder en waar je ook hard tegenaan kan lopen. Als nieuwe moeder weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om voor een kleinje te zorgen, maar ook hoeveel het je geeft. Binnenkort moet ik weer gaan werken en ben dan ook benieuwd hoe dit zal gaan nu ik moeder ben. Ik wil jullie graag ook meer vertellen over wat er binnen de muren van de psychiatrie gebeurd, welke emoties daarbij komen kijken en hoe ik dit combineer met mijn gezinsleven. De wisseldiensten, de acties die ik beleef en gekke verhalen over te gekke cliënten. Ik hoop dat jullie mij zullen volgen en mocht je benieuwd zijn naar een bepaald onderwerp dan ben ik bereid hierover te schrijven. Laat dan even een berichtje voor mij achter. Veel leesplezier!

9 jaar geleden

Welkom op mamaplaats, ik ben benieuwd naar je blogs. Wat een interessant beroep, zwaar maar mooi lijkt me.