Snap
  • Mama
  • behandeling
  • #liefde
  • #angsten
  • #Fertiliteitstraject

Vruchtbaarheid week

Ik ben 1 op de 6

Grenzen telkens verleggen.

Deel 2 van onze fertiliteit behandeling, we gaan een stapje verder we verlegen onze grenzen weer.

Ik denk zoals vele vrouwen en stellen verleg je telkens je grens, elke keer weer en dan zeg je dit is het laatste dit doen we niet weer, maar toch verleg je je eigen grenzen continue, wij hadden besloten voordat we begonnen 4 jaar geleden te stoppen op moment we moesten beginnen met spuiten aangezien mijn fobie voor spuiten, maar je raad het al uiteraard wij beginnen wij volgende maand met spuiten.

Telkens denk je we zijn er bijna, of we hebben het nu al zo lang gedaan het laatste jaar kan er ook nog wel bij.

We gaan beginnen aan een nieuwe behandeling, ICUI iemand ervaring mee of bekend mee ? Tips zijn heel erg welkom!!

Persoonlijk kijk ik er nu met gezonde spanning tegenaan, ik probeer niet te veel na te denken of er mee bezig te zijn. We zien wel hoe het loopt en of ik het kan volhouden, wel probeer ik op alle manieren me over de angst heen te zetten, zal hier ooit overheen moeten komen toch, wat is een prikje nou? HELEMAAL NIKS DUS, alleen deze dame heeft blinde paniek bij een naald.

Toch misschien omdat we het zelf in de hand hebben dat het anders zal gaan lopen.

Positief blijven is mijn motto en zal het altijd zijn!

We proberen ons einddoel in zicht te houden “een kleine mix van ons tweeën”

3 jaar geleden

Hoi, wij starten binnenkort ook met spuiten en inseminatie! Hier ook een panische angst voor naalden, maar dat had ik ook met bloedprikken & dat is vrij snel overgegaan (gelukkig)! Ondertussen wachten we op de goedkeuring van de arts, zodat we de medicatie kunnen afhalen en kunnen starten. Veel succes!