Snap
  • Mama
  • Relatie

Vrouwen ingewikkeld? Nee hoor juist mannen!

De meesten mannen vinden dat vrouwen onlogisch denken. We zitten te ingewikkeld in elkaar, maar wat als het nou juist andersom is?

Neem nou bijvoorbeeld mijn man. Een schat! Echt waar, maar soms zou ik hem samen met de kinderen achter het behang kunnen plakken. 

Toen wij net in verwachting waren van de eerste zou hij voor mij naar de supermarkt gaan. Drinken en chips halen (welke vrouw kent nou niet die cravings, waarbij je een moord zou plegen om te eten waar je zin in hebt ;) ). Met duidelijke instructies gaat hij de winkel in. Om vervolgens met bier en shag terug te komen...   (ja dames, ik heb hem toen gewoon weer terug gestuurd)

Na een tijd een relatie te hebben, hoop je dat je man volwassener is geworden.. Helaas voor degene die daarop zitten te wachten.. Die kans is heel minimaal.

Neem nou een akkefietje van laatst bij ons thuis:

Onze zoon speelt vaak met lego, als ik hem tussendoor vraag om iets te halen of te doen doet hij dat vaak ook. En zonder te mopperen. Mijn man daarin tegen niet, die moet ik zowat voor straf in de hoek zetten, omdat hij de lego niet opruimde toen ik dat aan hem vroeg.

Zo is het ook met shoppen onze 4-jarige zit nu in een "ik wil mijn eigen kleren uitkiezen fase" die gaat dus met plezier mee naar de stad. Zijn vader daar tegenover zit alleen maar te drammen om eten en of we gaan. Totdat hij iets ziet. Dan moeten we met z'n allen uren lang een winkel in, omdat hij niet kan kiezen. (zou het bij mannen ook werken, als ik 2 dingen pak en zeg:" welke van de 2 wil je?", "oke we zijn weer een kwartier verder, ik tel nu tot drie en dan heb je er een gekozen")

Vaak beloon ik mijn man ook voor zijn goede gedrag in de stad. Dan mag hij zelf kiezen wat hij eet als lunch ;).. Ze zeggen toch altijd de liefde van een man gaat door de maag.. 

Soms vraag je, je toch echt af wie er mentaal nog het kind is en wie volwassen ;)

(dit is luchtig bedoeld, ik hou onwijs veel van mijn man en wij kunnen hier met zijn tweeën smakelijk om lachen)

7 jaar geleden

tja ik denk toch echt dat je kleine mannen als kleine mannen moet behandelen en grote kerels zoals jouw man? Tja das een heel ander verhaal. Misschien zijn de beloningen te klein voor hem ;) of wellicht is ie allergisch voor dingen die hij NU moet doen. Mannen, ze zijn net zo erg als vrouwen he ;) (ook geschreven met humor) Leuk geschreven trouwens hahaha.

7 jaar geleden

Helemaal waar haha