Snap

Vrijdag 13 september was mijn geluksdag

Mijn geluksdag op vrijdag 13 september. Ik mag twee mensen gaan helpen in hun zoektocht naar een nieuwe baan

Vrijdag 13 september was mijn geluksdag

Normaal gesproken is vrijdag de dertiende zo’n dag waar veel “verkeerd”kan gaan als je bijgelovig bent. We hadden allemaal goed geslapen en ik was goed uitgerust aan de dag begonnen samen met de meiden.

Ik zou gisteren een antwoord krijgen of mijn sollicitatietraining door zou gaan. Ik had deze dame vorige week zondag ontmoet en gesproken en ik had een leuke click met haar en ik had met haar afgesproken om eind van de week contact met elkaar te hebben over de training. Ik had daar wel een goed voorgevoel over. Ik was van plan om deze dame te bellen of te mailen als mijn kinderen ’s middags zouden gaan slapen.

Ik keek in mijn mailbox en ze had zelf gemaild dat ze wilde starten met de sollicitatietraining bij mij. Ik was helemaal blij, omdat ik vooral een leuke click met haar had en dat ik het altijd leuk vind om iemand sollicitatievaardigheden aan te leren en te begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan.

De vervolgafspraak was ingepland. Mijn oudste dochter werd wakker en ze had heel goed geslapen.

Ik was toen van plan om mijn computer uit te zetten en toen keek ik in mijn mailbox dat iemand mijn website via Google had gevonden en een mail had gestuurd of dat ik haar cv wilde nakijken. Dat vond ik natuurlijk ook super leuk! Ik had haar meteen gemaild en ik ga met haar cv aan de slag.

Voor mij was 13 september mijn geluksdag omdat ik twee mensen kan gaan helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Wat vinden jullie van vrijdag de dertiende? Ik lees jullie reacties wel.

9 jaar geleden

bedankt voor je reactie. Leuk om te lezen dat je toen je piercing hebt laten zetten. Fijn weekend!

9 jaar geleden

toen ik 16 was heb ik op vrijdag de 13de mn piercing laten zetten. niet bijgelovig hier :)

9 jaar geleden

Dank je wel; lief van je!

9 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Wat vervelend dat je gisteren een rotdag hebt gehad! Ik hoop dat je de komende dagen fijne dagen gaat krijgen en ik hoop dat je een fijn weekend tegemoet gaat!