Snap

Voorstelrondje van mij

Ik ben Merel, 35 jaar

Even voorstellen❤️

Ik ben Merel, 35 jaar en woon met mijn lieve vriend Bram en zoons Daan en Lev in het gezellige Zwolle. We hebben een lekker huisje in een mooie wijk en mijn ouders, broer en zussen wonen zo’n beetje om de hoek.

Het belangrijkst in mijn leven vind ik familie en vrienden. Mensen die er onvoorwaardelijk voor mij zijn, waarbij ik 100% mijzelf kan zijn. Ik heb een tweelingzus en zij betekent veel voor mij, eigenlijk delen en doen we zo’n beetje alles samen. Onze mannen kunnen ook erg goed met elkaar. Ook heb ik nog een jonger zusje Maria. Zij komt uit Hongarije, groeide daar op in een weeshuis en kwam als kind iedere zomer en kerst bij ons thuis. Ze woont al erg lang in Zwolle en hoort er helemaal bij! Broer Dennis en zwager Nirandjan zijn ook nog eens mijn beste vrienden. Schoonzus Ilse ben ik ook erg gek mee. Ze zegt alles wat ze denkt, dat levert soms hele grappige situaties op. Schoonzus Marieke is superlief, kan met haar lachen en huilen, tante Riek’ voor de jongens.

Mijn vriend heet Bram en is ook 35. Hij is best intelligent en denkt dat hij overal verstand van heeft. Het gekke is dat hij dus inderdaad vaak gelijk heeft en het ook écht vaak beter weet. Heel vervelend. Eigenlijk is het dus vooral een irritante kerel, maar verder best aardig😋

Mijn ouders zijn de liefste mensen die ik ken, ze staan altijd voor ons klaar en de deur staat letterlijk open voor alles en iedereen.

Nu ik het zo opschrijf lijkt het bijna te mooi om waar te zijn zo’n perfecte familie😉

Mooie avonden in de tuin mét wijn, documentaires kijken, een uurtje padellen, zomerse terrasavonden, vakantie met vrienden en kinderen, festivals, weekendjes weg, shoppen, strand, spelletjes, muziek, dansen, knuffelen met de kinderen, goede gesprekken, enorm de slappe lach hebben is waar ik het meest van geniet.

Ik werk momenteel niet, maar ben pedicure van beroep. Ik leerde bij voor kapster en zal dit weer oppakken wanneer er tijd voor is en mijn hoofd ernaar staat.

Ik vind het heel belangrijk om thuis te zijn met onze jongens en daar intens van te genieten. Het werken komt wel weer en is nu absoluut geen prioriteit.

Er is veel gebeurd de afgelopen jaren. Onze zoons Daan van vijf en Lev van drie maanden werden heel ziek geboren. Zij hadden de hartafwijking hypertrofische cardiomyopathie (een enorm verdikte hartspier, zeer zeldzaam bij kinderen) en hebben beiden als baby een donorhart ontvangen. Hier hebben wij veel geluk mee gehad. Voor beide jongens kwamen hun hartjes op tijd.

Eeuwig zijn wij de ouders van de kinderen die overleden zijn dankbaar. Zij waren zó dapper om de organen van hun kinderen af te staan zodat onze lieve jongens opnieuw geboren werden!

1 jaar geleden

Geweldig zulke mensen, die bij hun grote verdriet toch denken aan het laten voort leven van een deel van hun kindjes en gelijk jullie kindjes dat geven wat zij zo hard nodig hebben.