Snap
  • Mama
  • mama
  • mamaplaats
  • bloggen
  • Voorstelrondje
  • #mamavan2meisjes

Voorstelrondje van huisjevan3_soontobe4

Hallo allemaal! 

Ik ben al een tijdje actief op mamaplaats door het lezen van andermans blogs. Nu tijdens mijn tweede zwangerschap dacht ik, laat ik het ook eens proberen.

Ik ben denise, 26 jaar en mama van een prachtige dochter van 2 jaar.  Op dit moment ben ik 30 weken zwanger van onze tweede dochter en zusje van Evy. Ik woon samen met de papa van de kids (jeroen) in een “voor vele een dorp” in het hoge noorden. 

Ik ben naast de leukste baan ter wereld mama zijn ook werkzaam als persoonlijk begeleider op een moeder-kind huis waar ik 3 dagen per week werk. Verder ben ik begonnen als hobby fotograaf, dit omdat ik het mooi vindt om dierbare herinneringen vast te leggen voor later. 

Mocht je het leuk vinden om meer blogs van mij te lezen in de toekomst en ervaringen/gedachtes uit te wisselen druk dan vooral op follow. 

Voor meer inkijk op ons leven, zwangerschap en aankomende bevalling neem dan vooral een kijkje op mijn instagram. 

https://www.instagram.com/deniseluring/