Snap
  • Mama
  • #werkendemama
  • Voorstelrondje
  • #
  • #mamavaneenprachtigedochter

Voorstelrondje van de familie

Na 4 blogs wordt het denk ik toch eens tijd om mijzelf voor te stellen op mamaplaats...

Dag lieve mama’s

Na 4 blogs te hebben geschreven besefte ik mijzelf ineens dat ik mij nog niet hebt voorgesteld aan jullie. Daar wordt het dan toch eens tijd voor (zegt de mama die nu lekker in bad ligt terwijl dochterlief nog even lekker aan het tukken is)

Ik ben Kiki Hartkamp en over een paar daagjes (14oktober) ben ik 22 jaar jong.

Ik ben opgegroeid met een compleet gezin: vader, moeder, zusje en nog wat poezels in huis.

Mijn vader kreeg in 2001 helaas een ernstig ongeluk waarbij hij zijn leven lang zowel geestelijk als lichamelijk zwaar gehandicapt was. Helaas hebben wij 10 mei 2019 afscheid van hem moeten nemen, na lang te hebben gestreden tegen die *#% ziekte! (ben je benieuwd naar dit verhaal? Bekijk dan 1 van mijn eerdere blogs)

Ik heb zowel van mijn moeders kant als mijn vaders kant mijn opa en oma nog (die heel trots zijn dat ze overgrootouders zijn geworden!)

Oké terug naar het daadwerkelijke verhaal want we dwalen af. Goed ik kom dus uit een (“normaal”) gezin van 4.

In 2017 ben ik afgestudeerd als verzorgende ig! En nu werkzaam als ig’er bij oudere mensen. Ik vind het werk heerlijk en doe het nog steeds met veel plezier (ik ben een echte mensen mens)

Sinds oktober 2018 woon ik samen met mijn partner is crime (de man die jullie op de foto zien). Afgelopen september gingen wij inmiddels 7 jaar samen. Mijn partner is werkzaam als heier. En werkt dus van maandag tot vrijdag (in tegen stelling tot mij, ik werk namelijk 24 uur en ook nog eens onregelmatig)

Samen hebben wij een prachtige dochter gekregen op 18 mei 2019 (ook te zien op de foto) en hebben wij een hele lieve poezenkind Milou (onze rode poes).

Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om mij te volgen en mijn blogs te lezen. 

Ook zal ik wat vaker proberen te bloggen en heel misschien (soms) een filmpje online te zetten.

Mochten jullie meer willen weten dan is een berichtje natuurlijk altijd welkom.

De groetjes

XXX

4 jaar geleden

Hee, kiki. Je oude buurmeisje Rachel hier. Wat leuk om te zien dat jij ook mama bent geworden ?. Wat sneu om te lezen van je vader ? heel veel sterkte er mee. Hoe gaat het met je mama en je zusje?