Snap
  • Mama
  • Nieuws

Voorstelling van mijn gezinnetje.

Korte beschrijving van mijn liefdevolle gezinnetje en huidige situatie.

Hallo iedereen,

Ik volg al een tijdje blogs op mamaplaats maar dit is mijn eerste eigen blog.
Momenteel ben ik 28 jaar, trotse mama van een lief zoontje van 21 maand. Mijn vriend en ik kennen elkaar ondertussen 16 jaar waarvan we meer dan 10 jaar samen zijn. Vorige vrijdag hebben we gezellig naar de echo kunnen kijken van ons babytje dat op komst is. 21 weken zwanger van een mooie, gezonde en nu al zeer actieve jongen.

We wonen in een mooie rijwoning, maar nu met de uitbreiding op komst zijn we wel naar iets groter op zoek.
Ik werk thuis als onthaalouder (gastouder) met een maximum capaciteit van 8 kindjes, eigen kindjes tellen mee voor een plaatsje zolang ze niet voltijds naar school gaan. Tijdens mijn zwangerschap mag ik echter niet werken vanwege de risico's.

De tijd gaat wel snel, elke ochtend een wandeling maken met mijn zoontje en na zijn dutje naar het speelpleintje zodat hij toch genoeg andere kindjes blijft zien.

Mama zijn was mijn grootste wens en elke dag ben ik blij dit te zijn.

9 jaar geleden

Ik mag momenteel niet werken vanwege de risico's, dus heeeel rustig genieten van mijn zoontje en de zwangerschap :)

9 jaar geleden

Wat leuk dat je je eerste blog hebt geschreven! Toen ze mij vroeger vroegen wat ik later wilde worden was mijn antwoord; MAMA! dus dat herken ik wel haha. Ben benieuwd hoe je zwangerschap verloopt. Zal wel druk zijn als gastmama