Snap
  • Mama
  • geboortekaarten
  • mamablogs
  • zelfstandigondernemer
  • meidenmama
  • letterpress

Voorstellen | Lindsey, meiden mama & grafisch ontwerpster

Liefde voor typografie en letterpress

We beginnen maar eens om mijzelf voor te stellen. Telkens wilde ik wat schrijven, maar steeds kwam het er niet van. Laten we beginnen bij het begin, een voorstel ronde.Ik ben Lindsey,  een meiden mama van 3 lieve dochters. Elsa (bijna 9), Feliz (6) en Laure (3).Getrouwd met mijn vakantieliefde Onno, hond Lux labrador x heidelwachtel wonen we samen in Utrecht. Leidsche Rijn. Vinex wijk, maar ontzettend gezellig! Een kinderrijke wijk.

Ik ben zelfstandig ondernemer als grafisch ontwerper, (www.lindseyknoop.nl) en bij mijn zwangerschap van Elsa wilde ik graag de techniek letterpress ontdekken. Haar geboortekaartje heb ik toen in letterpress laten drukken. Verliefd was ik hierop. In mijn zwangerschapsverlof kon ik aan een degelpers komen en toen is het balletje gaan rollen. Zo gaaf om zelf iets te bedenken en ook te kunnen maken. Wenskaarten ben ik mee begonnen, omdat je niet drukt in 1 of 2 kaarten, maar in oplages is mijn eigen webwinkel ontstaan. Het 1e geboortekaartje en trouwkaartje kwam al snel vanuit vrienden en voor je het weet heb je een webwinkel.www.loveletterpress.nlOndertussen niet alleen wenskaarten, geboortekaartjes of trouwkaarten, labels in letterpress. Maar ook toffe trouw/geboorte/verjaardags stempels, raamborden voor geboorte en trouwen, mooi sluitzegels en mooie makkelijk traktaties voor school.Als ontwerper heerlijk om mee bezig te zijn. Dingen ontstaan omdat ik ideeën heb en deze nu gewoon zelf kan uitvoeren of laten maken. Feestje om te mogen doen.

Moederschap en  zelfstandig ondernemer geeft veel vrijheid, maar is ook vaak pittig om alles goed te combineren. Zeker nu in deze corona tijd.

Wie zijn jullie?