Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Voorselectie gehaald!!

Jeeeeeiiijj Ik heb de voorselectie gehaald voor de elektrische babboe bakfiets Curve!!!!

Jaaaaaaaaahhh,

Positief bericht en nu duimen draaien, ik zit in de voorselectie voor de babboe bakfiets en ik ben daar al zo enorm blij mee!!

Ik hoop echt dat ik deze selectie haal, want aangezien wij met de nodige financiele probleempjes zitten en een auto in feite te duur is zou dit de ideale oplossing zijn!! Ik kan dan mijn zoon met de fiets naar school brengen en halen en mijn dochtertje kan dan ook gewoon mee. Toen mijn zoontje nog klein was heb ik een oude damesfiets gehad en hij moest dan achterop en dat werkte helaas niet voor mij. Ook wil ik graag wat gaan afvallen en beweging is daarbij heel belangrijk, maar helaas is er geen geld voor de sportschool. Dus ook fietsen is dan de ideale oplossing. Nu zal iedereen wel denken ja maar met elektrische ondersteuning jaaaa zo kan ik het ook. Ik woon in zuid limburg en hier was onze lieve heer niet zuinig met het uitdelen van heuvels en bergen haha!! Dus dat heb je echt wel hard nodig hier!!

Nou mede mamma's nu gaan we duimen om deze ronde door te komen!!

Succes allemaal!!

Dikke kus van deze mama!!

9 jaar geleden

Ik snap je wel hoor. Was ook geen kritiek. Maar zie ineens zoveel van de blogs omhoog komen dat je haast het idee hebt dat je "Moet" snap je? In ieder geval.. Succes!

9 jaar geleden

Haha ja daar heb je ook wel weer gelijk in haha!! Maar ik had door de blijheid erg veel zin om te bloggen!! Heb het bloggen helemaal te pakken haha!! Succes!! misschien gaat er ook nog wel een 2e uit door alle positieve reacties haha!

9 jaar geleden

Ik heb de voorselectie ook gehaald. Ben superblij. Zie nu iedereen er een blog over schrijven en krijg bijna het idee dat als ik niet over de voorselectie blog mijn kansen afnemen. (geen kritiek ofzo hoor :P) Natuurlijk hopen wij ook dat we mogen testen en zijn mijn dochters ook aan het duimen. Mijn oudste huilde bijna omdat ze dan ook eens mee zou kunnen fietsen. Maar ik wacht het rustig af. Ik maak liever een blogje over de daadwerkelijke test XD

9 jaar geleden

Hoeveel personen zouden er door zijn,..