Snap
  • Mama

Vooroordelen Jonge moeder van 4.

Hoe ik denk en om ga met de vooroordelen die sommige mensen over je kunnen hebben als jonge moeder van 4 kinderen.

altijd leuk als ik iemand voor de eerste keer ontmoet,   Vooral als ik dan met mijn jongste op pad ben en de oudste 3 op school zitten. Mensen die altijd even in je kinderwagen gluren. En dan komt het leuk he zo'n baby'tje? Zeker je eerste? Ja heerlijk hoor, nee het is mijn 4de! En dan zou je die blikken eens moeten zien! Oh en allemaal van dezelfde vader? ( uhm beetje rare vraag van een vreemde) Maar ja ze delen allemaal dezelfde vader, sterker nog we zijn na 10 jaar nog gelukkig samen. Dan komt standaard de tweede brutale vraag: je zal het wel zwaar hebben dan met 4 kinderen! Nee hoor dat valt reuze mee tuurlijk is een groot gezin druk maar ook super gezellig! En ik kan rustig alleen met ze op stap zonder dat er problemen ontstaan. Ja ik ben gelukkig en mijn gezin is compleet, en dat besef ik elke keer weer als ik die verbaasde gezichten zie van deze spontane ontmoetingen! Was 16 toen ik zwanger was van mijn nu bijna 10 jarige zoon, en niemand had ooit verwacht dat ik het aan zou kunnen, maar heb intussen wel bewezen dat het zeker wel kan! En kan ik alleen maar lachen om bepaalde vooroordelen die mensen kunnen hebben!

9 jaar geleden

Pff! Hoe durven sommige mensen zo brutaal te zijn af en toe! Ik ben zelf ook jonge moeder (geboren toen ik 21 en bijna 23 was) en het is juist leuk. Laat ze maar kijken want jij bent toch wel trots toch? :) geniet van je kids!

9 jaar geleden

Hoi leuke jonge moeder! Niks van aan trekken van die veroordelende mensen, ik was 24 toen ik mijn eerste kreeg en ben nu (bijna) 33 en heb nu weer een zoontje van nu 7 maanden en nog steeds kunnen mensen mij scheef aankijken.. Ik zie er ook niet als 33 uit, veel jonger dus, maar mensen hebben altijd wat klagen als er iets niet in hun ogen goed eruit ziet.. En ik heb altijd een jong gezin gewild.. Helaas niet gelukt, maar mijn man maakt nu wel kans! (Hij is bijna 27) En hij wilt nog meer kids.. Heel veel plezier en geluk met je mooie gezin! Liefs Xx Samantha

9 jaar geleden

Wat leuk ik deel jou ervaring! op mijn 16 zwanger van mijn eerste. En die opmerkingen zo herkenbaar! Of de blikken als mijn oudste 'mama' zegt. Dat verwachten ze niet. Blijft grappig.