Snap
  • Mama
  • Relatie

voor mijn lieve valentijn

Hoe verras ik mijn valentijn? Een vraag waar ik even diep overna moet denken. of ook weer niet...

Zo zet ik mijn Valentijn in het zonnetje.

Tja, we hebben een hectische periode achter de rug. begin januari is ons dochtertje geboren. ze is nu 3 weken oud. De laatste tijd hebben we het dus vooral druk gehad met onze dochter, maar niet meer zo veel tijd gehad met elkaar.

We zijn ruim een jaar getrouwd, en na een moeilijke zwangerschap van 9 maanden misselijkheid en overgeven, werd ons kleine meisje geboren. en al die tijd, ookal was het echt geen leuke tijd omdat ik altijd ziekjes was, stond mijn lieve man altijd achter mij! ik ben enorm trots, en vind echt dat hij een hele hoop verdiend, dus laten we beginnen met de dag van de liefde, Valentijnsdag! eerder vond ik deze dag grote onzin, maar nu maak ik een uitzondering voor de man van wie ik altijd zal houden!

Dus ik denk dat ik een oppas regel die op ons meisje wil passen, en wij gaan lekker een dagje van elkaar genieten!

7 jaar geleden

Groot gelijk, vier de liefde, het leven en elkaar xxx