Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Voor het eerst online bestellen bij Appie? Gratis verzending!

Zoals jullie misschien al eens voorbij hebben zien komen op Mamaplaats, bestellen wij onze boodschappen online. Maar sinds kort bestel ikzelf ook mijn boodschappen online, mét een mooie welkomstkorting!

Zaterdag boodschappendag

Wanneer doe je de boodschappen? Wanneer iedereen dit doet natuurlijk... Fijn! Voorheen, toen ik nog studeerde was er altijd wel een dagje vrij door de weeks waarop ik alvast in alle rust mijn karretje vol gooide. Maar nu... op zaterdagmiddag, is het een regelrechte hel in de supermarkt. Daarom toch maar eens het online bestellen (wat ik op kantoor al vaak heb gedaan) thuis uitproberen.

En toen brak ik mijn been...

Dit had ik eerder moeten weten!!! We wonen namelijk in een mooi appartementje, enige nadeel: 4 hoog (zonder lift...). Bij feestjes lijkt het me best prima om de kratjes bier te laten bezorgen, wel een beetje zielig voor de bezorger van Albert Heijn maar ach...

En ook laatst... toen ik per ongeluk mijn been brak in de kroeg (no comment), werd mijn vriend Coen best chagrijnig van die eeuwige boodschappen in zijn eentje. Als we toen hadden gedacht aan online bestellen had dat heel wat gedoe gescheeld... Niet sjouwen, veel producten in één keer bestellen, geen trappen, bezorging tot in de keuken en voor de mama's onder ons: pakken luiers, koffie, wasmiddel en

Pffff... al die zware boodschappen

Met de kortingscode: MPLTS15 krijg je als Mamaplaats fan (en nieuwe klant bij Albert Heijn) EXCLUSIEF je verzendkosten gratis! En dat is echt SUPER relaxed!

Waar wacht je nog op? Pak die korting en laat je boodschappen lekker gratis thuisbezorgen, klik hier »

9 jaar geleden

Hier ook een appartement 4 hoog. Nu ik zwanger ben mag ik van m'n man helemaal niets meer tillen. Dus onlangs met een feestje gebruik gemaakt van de AH bezorg service. Voor mij ideaal, maar de jongen was echt not amused. Zelfs toen ik fooi gaf was hij nog chagrijnig. Sindsdien niet meer besteld ik heb geen zin in zo'n chagrijn in m'n huisje.

9 jaar geleden

Haha leuk geschreven zeg. En inderdaad super handig... denk niet dat veel mensen hier aan denken eigenlijk! en vaak als ik boodschappen doe kom ik altijd met teveel thuis. Ben er dan met mn hoofd niet bij. Goede tip dankjewel!