Voor het eerst met zijn allen op vakantie

Joepie ! Voor het eerst met zijn allen op vakantie

Diep in gedachten zit ik deze zaterdagochtend, een lijstje te maken. Met alles wat ik dan ook absoluut niet wil vergeten om mee te nemen op vakantie. De zwemluiers staan er al op samen met onder andere de hoeslakens voor de matrassen, tot aan de naamplaatjes voor de kinderen toe (want je weet het maar nooit). Dit wordt ook de eerste keer sinds Jeamy is geboren dat we nu echt als een “compleet” gezinnetje op vakantie gaan, we gaan naar Italië Lekker 14 dagen lang naar een grote en vooral gezellige camping wat gelegen is aan het Gardemeer. En dat betekent ook dat ze ook nog eens allebei ook nog eens voor de eerste keer zullen gaan spetteren en spelen in het open water in plaats van hun kinderbadje hier in onze eigen achtertuin.

We gaan niet echt helemaal alleen met zijn vieren, want mijn ouders en mijn twee broers, samen met mijn oudste broer zijn vrouw en hun twee kinderen die vertrekken één dag eerder als ons naar dezelfde camping. Hartstikke gezellig en dan hebben we (mocht het nodig zijn) toch eventueel wat hulp nog met de kinderen. We hebben ook allemaal de stacaravans bij elkaar staan. Oh als Chelsea en Jeamy nu toch eens wisten wat hun precies over 1 week voor leuks allemaal te wachten zou staan. Zouden ze hellemaal door het dollen zijn ha ha ha…,

Maar daar zijn ze nog net iets te jong voor, want als papa en mama aan hun vragen of dat ze al zin in de vakantie hebben en dat ze dan lekker met opa kunnen spelen. Vol enthousiasme antwoordt Chelsea dan gelijk wel met een volmondige en enthousiasme “Jaaaaaaaaa!!”

Maar of dat ze het nu ook echt daadwerkelijk begrijpt is voor ons nog maar de vraag, want Chelsea is nu in de fase dat ze eigenlijk overal ja op antwoordt als je haar wat vraagt. En of dat ze nu door heeft wat nu precies die koffers doen,die opeens in de gang staan. Nou ik ga weer even verder met de spulletjes even bij elkaar zoeken alvast aan de hand van mijn lijstje, samen met de kinderen boven. En dan voelt Chelsea zich altijd heel verantwoordelijk om mama altijd te “helpen” Met de spulletjes aangeven die ze maar ziet. Want “ja., mama pakt toch ook alles en doet ze in die grote zwarte dingen?!”