Snap

Met onze kleine meid op vakantie!

Met onze kleine meid op vakantie!

Na 2 jaar niet samen op vakantie te zijn geweest gaat het er nu eindelijk weer van komen! We hebben een weekje geboekt op Texel. Maar waar ga je naartoe met een kleintje van 1 jaar? Dat was wel even de vraag. Natuurlijk vermaakt zo’n kleintje zich overal wel, maar we wilden dat er ook iets op het park te doen is mocht het een hele dag regenen. Iets van een zwembad zou dus wel welkom zijn. Verder vonden we een supermarktje ook wel fijn zodat je voor wat kleine dingetjes niet meteen het park af hoeft. Verder hadden we niet echt een voorkeur, zolang het maar op redelijke afstand van de zee zou zijn.


Qua zee hadden we al snel gekozen voor de Waddeneilanden. Hier hangt altijd zo’n relaxte sfeer en daar houd ik we van, vooral met vakantie! Omdat van de Waddeneilanden op Texel het meest te doen is was dat besluit ook al snel genomen.

Vervolgens op zoek naar een vakantiepark. Die zijn er volop, maar vooral vind je er kleine parkjes met maar een paar chalets/bungalows. Er zijn eigenlijk maar 4 grotere vakantieparken die over bleven:
* Landal Beach park
* Landal Sluftervallei
* Roompot kustpark
* Vakantiepark de Krim

Van deze vier parken had vakantiepark de Krim de meeste faciliteiten voor kids. Zelfs een binnenspeeltuin! De andere parken vielen dan ook snel af, vooral na het zien van een last minute op bungalows.nl. Natuurlijk moest het even overlegd worden met manlief en de dag erna wilden we boeken. Maar…. Helaas pindakaas, de last minute die ik gezien had gold niet meer en het park zelf had ook geen last minute. Toen ben ik maar weer opnieuw gaan zoeken. De dag erna toch nog eens naar de Krim gekeken, maar dan via bungalowspecials.nl. En wat zag ik…… Hier stond nu die actie op die ik 2 dagen ervoor op bungalows.nl had gezien! Nou, ik heb meteen geboekt hoor!

Zo zie je maar dat even zoeken op internet loont. Als we meteen geboekt hadden, dan waren we het dubbele aan geld kwijt geweest voor hetzelfde huisje in dezelfde periode. Gelukkig hebben we ons dat bespaard en gaan we nog dit jaar heerlijk een weekje aan zee uitwaaien met ons meisje!

10 jaar geleden

Gefeliciteerd!!

10 jaar geleden

Ja, wat leuk! Ik ben benieuwd naar het muziekboekje! Ik zal een foto posten als ik hem heb!

10 jaar geleden

Terecht gewonnen blog of the week ! enjoy

10 jaar geleden

Veel plezier. Ook ik ben nooit op de wadden geweest