Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Voor een moeder is het anders

Moedergevoelens, voordat je moeder bent heb je geen weet wat het inhoud om echt moeder te zijn.

Voor een moeder is het anders, iets wat je hoort voordat je kinderen hebt, voordat je zwanger bent geweest.. Voor een moeder is het anders... En dan kom je er in eens achter, je bent bevallen van een prachtig kindje en in eens weet je precies wat het inhoud...

Op een gegeven moment ga je weer aan het werk, en ga je weer leuke dingen doen waar je prachtige kindje niet bij is. Het is niet zo zeer, dat je een ander niet vertrouwd met je kind, dat jij je werk niet leuk vind, dat je het niet leuk vind als je uit bent, maar zonder je kleine mensje ben je gewoon niet helemaal heel.

Op eens is hij/zij er in, in jou leven en je kan je geen leven meer zonder hem/haar voorstellen, hij hoort bij jou maakt je heel en zonder hem ben je gewoon niet meer helemaal jij. Het is net alsof hij er altijd al is geweest en je doet alles maar ook alles voor je kleine. Jou prioriteit is die kleine die afhankelijk is van jou, in alles en iedereen staat hij op nummer 1, en alles wat je doet denk je aan de consequenties wat dit ook voor jou kleine heeft. Op eens ligt de prioriteit niet meer bij jezelf, en bij mij ging dat heel natuurlijk.

Nee, ik kan mij geen leven meer zonder mijn kleine voorstellen, hij hoort bij mij voor altijd. En voor een moeder is het inderdaad anders, en in jou eigen leven is nu gewoon iemand bij. Die je het liefst altijd nabij hebt.

9 jaar geleden

Wat een geweldig lachebekje