Snap

Voor (Alleenstaande) moeders of die zich zo voelen

Dikke vette respect (&Knuffel) voor alle moeders die alleen voor de kinderen moeten zorgen!

Afgelopen week werd ik ziek, oorontsteking..

Ik had hoge koorts en voelde me vooral heel ellendig.

Mijn dochter gedroeg zich voorbeeldig, maar toch.. was ik blij als mijn man 's avonds weer thuis zou komen
Hij kon dan mooi de fles van 7 uur geven zodat ik zielig op de bank of in bed kon hangen terwijl hij een bakje thee voor me zou zetten. Zo gebeurde het ook.. Mijn man nam de zorg voor onze dochter 'over' ik hing op de bank met een bakje thee.

Als ze huilde ging hij haar troosten, wilde ik iets boven halen dan deed hij het.

Toen besefte ik (Wederom) hoe dankbaar ik mag zijn, sowieso voor man en kind, maar dan een man die zo liefdevol voor me zorgt zonder dat ik er om vraag.(Ik dacht het alleen)

Ik besefte ook dat er veel vrouwen zijn die dit geluk niet hebben.

Als ze ziek zijn zet er niemand een bakje thee, gaat niemand de huilende baby troosten maar staan ze er alleen voor.
Ik heb altijd al respect gehad voor deze moeders, maar nu wil ik dat graag even tegen jullie zeggen:

Moeders zonder partner (of met partner die niks doet, of met partner die nooit thuis is)
Ik heb ontzettend veel respect voor jullie, als je ziek bent sta je er alleen voor.
Maar ook als je kindje 's nachts niet kan slapen, als je sjaggerijnig bent of even alleen met jezelf wilt zijn.. Je staat er altijd alleen voor. En ik vind het ontzettend knap dat jullie je er hoe dan ook door heen weten te slaan, want daar geloof ik in!

Een dikke knuffel van mij

X,

 

7 jaar geleden

Mijn man is voor zijn werk de hele week van huis, zondag nacht tot zaterdag morgen. Als hij thuis is gun ik hem z'n rust ook. Maar wil ik ook dat hij er voor de kids is. Dat doet hij gelukkig ook. Doordat hij de hele week weg is sta ik er ook alleen voor. En ja als je ziek bent en je kids ziek zijn, dan moet je doorgaan. Ikjes is soms best moeilijk dat je alles alleen moet doen. Maar ben er inmiddels aan gewent

7 jaar geleden

Dank je wel... maar ik zie het niet als bijzonder... ik heb er 2... een kanjer van een zoon van 12 en een prinsessedochter van 7... 2 draakjes met gebruiksaanwijzing en de oudste een rugzakje... ik stond er vanaf dag 1 alleen voor... fijne pap en mam voor hulp en advies... ben ik ze eeuwig dankbaar voor !!! Voor mij is de zorg voor mijn kindjes in mijn eentje de normaalste zaak van de wereld... ik denk dat ik gek zou worden van ineens een kerel erbij met andere normen en waarden en regels... aaaaaaargh... dat wordt oorlog hahahaha... nee, ik heb bewondering voor stellen die het samen kunnen, op 1 lijn kunnen zitten qua opvoeding en zorg... respect ! Liefs Imke

7 jaar geleden

En nog net iets meer respect voor de mannen die dit alles doen en bonuspapa zijn ;-)!

7 jaar geleden

Dank je, super lief! En heel veel beterschap!