Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

vol met zomerse ideeen

Ik zit weer vol met creatieve ideeën, ideeën voor de lente zomer. Op deze manier kun je meelezen wat ik allemaal van plan deze lente/zomer.

Soms loopt mijn hoofd over van de ideeën met wat ik wil gaan doen met de kids of wat ik wil gaan maken. Zo ben ik van plan om van de zomer een keer te gaan picknicken met de kids. Lekker de natuur in en dan op een kleedje van onze zelfgemaakte hapjes smullen. Ik wil ook nog steeds een keer van onze tuin een verkeerstuin maken met stoplicht en zebrapad. Maar ik denk dat ik dat idee nog een jaartje uitstel, dan begrijpt ons zoontje het ook en kan hij ook mee racen. Zo heb ik nog veel meer ideeën om buiten te gaan ondernemen.

Op dit moment heb ik mijn man aan het werk gezet om een winkeltje voor buiten te maken, zeg maar een soort poppenkast. Mijn dochter is gek van ijsjes en deze zelf te verkopen, dus dit jaar kan ze dit van uit haar eigen winkeltje. Ik kan ook niet wachten tot ik mijn creativiteit kan gebruiken om hem op te pimpen.

Nu ik aan typen ben komt ook het idee in mij op om voor ons zoontje tweede verjaardag een werkbank voor in zijn kamer te maken, net zo eentje als papa. Onze dochter heeft voor haar verjaardag een gepimpte barbiehuis gekregen (zie eerdere blogs). Dit was ook erg leuk om te doen maar ook veel werk.

Ik ben niet 1 van de snelste en erg perfectionistisch, wat soms erg moeilijk maakt want het hoeft niet altijd perfect te zijn. Ik vind het gaaf om iets op te pimpen zodat het helemaal van jezelf is en er trots op kan zijn.

Ben jij creatief? Wat heb jij laatst gemaakt of gepimpt?

7 jaar geleden

Tegenwoordig heb je hele simpele creaties en ideeën die je kunt maken. Heel veel van zulke ideeën kun je vinden op pinterest en YouTube. wat dacht bijvoorbeeld je van een wijnfles verven met krijtverf, dat kan iedereen en toch een eigen creatie ;)

7 jaar geleden

Als mijn zoontje in een groot bed mag krijgt hij half hoogslaper. Hij ligt nu nog in een ledikantje en gaat eerst over in een peuterbed, dus dat duurt nog even. Maar als het zover is gaat mijn man het bed zelf maken en mag ik ook mijn creativiteit op loslaten. Ik denk dat we er dan een piratenbed van maken.

7 jaar geleden

Ik ben helemaal niet creatief en heel lang ben ik jaloers geweest op anderen die het wel waren. Ik ben benieuwd naar jouw projecten!

7 jaar geleden

Leuke ideeen! En ach al het goede komt langzaam zeggen ze wel eens toch? Mijn vriend en ik zijn beide heel creatief, alleen door tijdgebrek komt het helaas niet altijd naar buiten... Ik heb wel al hele ideeen voor de peuterkamer van ons zoontje straks en dan ben ik ook van plan een aantal dingen zelf te costumizen. Hopelijk word het zo als dat ik het in mijn hoofd heb :) Succes met jouw projecten!