Snap
  • Mama
  • blog
  • 1e
  • voetbaloptv

Voetbal en bloggen

Voetbal op tv dus ik start met mijn nieuwe hobby; bloggen

Héhé, ik heb het voor elkaar... Via een hele lieve oud-collega en ook Blogster op Mamaplaats kwam ik hier terecht. Dat was leuk wat zij allemaal schreef, al die herkenbaarheid over het moederschap en die heerlijke en af en toe heftige babytijd! Zelf was ik jaaaren geleden al wel eens druk aan de slag geweest met een website om op te bloggen. Totaal mislukt! Helaas...

Nu dus een nieuwe poging... 

En wanneer kan dit nu beter als dat er een super belangrijke eredevisie-wedstrijd op tv komt, die absoluut niet gemist mag worden? 

Jammer hoor, dat voetbal. Ik ben geen liefhebber en vind het ook niet leuk als er een belangrijke eredevisie-wedstrijd is. Heel saai. 

En dan heb ik ook nog eens 2 zoons. 

Nee hoor, dat is niet saai, dat is heerlijk. Ze zijn pas 3 en 9 maanden oud. En als zij over een paar jaar ook al die wedstrijden willen kijken dan is dat maar zo. Ik ga wel lekker bloggen, een tijdschrift of een goed boek lezen, lekker hardlopen of mijn teennagels lakken.  

4 jaar geleden

Groot gelijk! Leuk geschreven meis! En ik vind jou ook lief! :)