Snap

Verzorg je haar de winter door

Hoe kan ik mijn haar het beste beschermen in de winter.

De winter staat weer voor de deur. Ons haar heeft het net als onze huid zwaar te voorduren in de winter.

Ons haar zal sneller uitdrogen door het gure weer. En de cv die binnen staat te loeien.

Hoe kun je het haar het beste beschermen
Ga niet met nat haar naar buiten in de vrieskou
Gebruik regelmatig een haar masker ( 2a3 keer per week)
Gebruik een goede shampoo
Gebruik een conditioner deze hertelt het vocht gehalte

Vrieskou
Het spreekt misschien voor zich, maar ik zie ze in de winter toch regelmatig fietsen meiden met nat haar. Doe dit niet. Je haar kan hierdoor echt afbreken. Het droogt het haar ook nog eens heel erg uit. Het haar zal gaan splijten en dat betekend niet veel goeds. Dit kan je alleen nog maar verhelpen door het af te knippen.

Een haar masker
Dit is een intensief voedend masker speciaal voor het haar. Het hersteld voed het haar tot in de puntjes. Hierdoor ziet het er mooi, gezond en glanzend uit. En het voelt heerlijk zacht. Goed gevoed haar wil ook nog eens veel mooier in model blijven zitten.

Shampoos
Ze zijn er in vele soorten en geuren. Welke moet je nu kiezen, kies een shampoo die bij je past. Shampoo reinigt al het vuil uit je haren, dit kan van alles zijn: zout, chloor, uitlaatgassen etc. tegenwoordig komen er steeds meer shampoos op de markt zonder parabenen en siliconen. Andrelon heeft hier een zeer uitgebreide lijn van. Deze heb ik zelf ook uitgetest en ze zijn erg prettig in gebruik en geven een mooie glans aan het haar. Het nadeel is dat er ook minder of geen parfum inzit en je haar dus niet lekker ruikt.

Conditioner
Een conditioner mag in de dagelijkse verzorging van het haar niet ontbreken. Het is de crème voor het haar. Zo houdt de conditioner het vochtgehalte van het haar op peil. Kies voor een conditioner die je moet uitspoelen.

Wat doe jij deze winter om je haar te beschermen?

Meer beauty: www.schoonheidspromotie.nl