Snap
  • Mama
  • Nieuws

Vervolg; Hij & ik en hoe het begon

In mijn vorige blog het begin van hij & ik, hier het vervolg van ons beginnende "wij"

na enkele maanden, nadat we hadden besproken dat kindjes een wens was voor in de toekomst, gebeurde het...

Ik merkte dat mijn menstruatie uit bleef... in eerste instantie zocht ik er niet heel veel achter, ik wist dat mijn cyclus langer dan gemiddeld was maar er begon toch wat te knagen. Op een zondag toch maar even naar de supermarkt gefiets en daar 2 testen gehaald. Snel naar huis en afwachten maar. Met kriebels in mijn buik en kippenvel van de spanning heb ik de test begin van de middag gedaan, ZWANGER!!! Wauw, even wisten wij niet wat te zeggen, hoe te reageren en vooral niet wat te doen. 

Wij zijn vrijwel direct naar mijn ouders toe gegaan om daar te vertellen dat een een baby'tje op komst was. Geen benul van de duur van mijnmuseum zwangerschap of wat er op ons zijn afkomen. Mijn ouders en broer waren blij verrast en zijn toen praktisch direct verliefd geworden op ons kleine guppy. Een dag later nog naar de dokter voor een extra test en jup, hardstikke zwanger. Direct een verloskundige praktijk gebeld (kon pas enkele weken later terecht) en toen dezelfde avond, op de verjaardag van mijn schoonmoeder, mijn schoonouders het blijde nieuws verteld! Ook hier werd vol enthousiastme gereageerd!

In mijn volgende blog zal ik jullie meer vertellen over mijn eerste zwangerschap en alles wat daar, voor mij als nitwit, bij kwam kijken ????

Liefs

Charissa