Snap
  • Mama
  • Relatie

Vervolg: Hij blijft gespannen - dus ik ook!

Ik merkte wat vreemde dingen aan mijn man. Stuk voor stuk geen grote dingen maar samen... Nu heb ik een 'missie'... ontdekken of er iets is.

Wanneer ik aan Philip vraag of er iets is, iets speelt of iets in die trant, verklaart hij me voor gek. Soms gaat het super tussen ons en soms valt er iets kleins voor waardoor mijn maag omdraait. Confronteren is lastig, want het zijn maar kleine dingen...

Nu kreeg ik als reactie van iemand: hoe reageert hij als je bijvoorbeeld zijn telefoon verplaatst of iets dergelijks. Nou direct de proef op de som genomen. Hij zat voor de tv en z'n mobieltje op de bank naast hem. Ik kwam aan, pakte zijn mobiel en kroop tegen hem aan. Telefoon nog in mijn hand en hij reageerde niet geschokt of zo. 

Toen hij na een kwartier of zo naar de wc moest, vroeg hij waar zijn telefoon was. Ik overhandigde deze en hij ging met telefoon naar het toilet... Niets vreemds aan dus. 

Iets later op de avond pakte ik weer zijn telefoon en vroeg om de code om te unlocken, ik verzon dat mijn telefoon leeg was en ik mijn moeder wilde bellen. 

''Kom eens'' zei hij. En met zijn vingerafdruk ontgrendelde hij de telefoon... Oeps, nu moest ik wel mijn moeder bellen natuurlijk!

Altijd wel iets om over te kletsen en al kwebbelend liep ik naar boven. Naar de badkamer, snel de deur op slot en afronden het gesprek. Telefoon is immers ontgrendeld. 

Ik opende what's app en scrolde door zijn berichten... 

Mijn verhaal wil ik delen met jullie, mede moeders, en ben benieuwd naar de reacties. Want zie ik nu spoken of doet mijn geliefde man dingen die niet kunnen? 

's avatar
7 jaar geleden

Komt er nog een vervolg ?

's avatar
7 jaar geleden

Ik ben een volgende mama, moet ik toegeven dat ik stiekem al enkele keren naar jou profiel surfde om te kijken naar het vervolg.. helaas! Je houd het wel spannend hoor ????

's avatar
7 jaar geleden

Ik volg!

Anna-Eva's avatar
7 jaar geleden

Cliffhanger!!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij tatum-maan?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.