Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Verras jouw Valentijn met een bijzonder cadeau

Wie verras jij dit jaar met een bijzonder cadeau? Wie is er voor jou bijzonder? Wie verdient een extraatje, gewoon omdat je van hem houdt?

Een bijzonder cadeau dat speciaal voor jouw Valentijn ontworpen en gemaakt is.
Of dat nu je geliefde, je moeder of een vriendin is.

Hoe fijn is het om degene die zo speciaal voor jou is, dat te laten weten met een persoonlijk cadeau.

Een bijzonder cadeau ontwerp je zelf

Bij Wis en Waarachtig vind je bijzondere, persoonlijke valentijnsdagcadeautjes. Je kunt een cadeau kiezen en naar eigen smaak ontwerpen of we maken samen een ontwerp dat helemaal bij jouw geliefde past.

Cadeautips voor Valentijnsdag

Sloophouten letters die samen een woord vormen die een speciale betekenis voor jullie heeft. Een bijzondere decoratie voor in huis, waarbij je steeds even aan elkaar denkt.

Of kies voor een stoer houten label met jullie namen erop.

Een jute hart of huis bedrukt met jullie namen, zodat de hele wereld kan zien dat jullie bij elkaar horen. Of kies voor een lieve tekst.

Met deze stoere kaart bedank je je moeder, je zus, je vriendin of een lieve manier en laat je haar weten hoe bijzonder zij voor je is.

Wie verras jij dit jaar met een bijzonder cadeau?
Wie is er voor jou bijzonder?
Wie verdient een extraatje, gewoon omdat je van hem of haar houdt?

Dat is Valentijnsdag!

Groetjes Tamara

P.S. meer bijzondere cadeaus vind je op Wis en Waarachtig.

9 jaar geleden

Hallo, Bedankt voor je leuke reactie! Wat een ontzettend lief idee om een valentijnskaartje voor je dochter te geven voor in haar babyboek! Natuurlijk hoeft Valentijnsdag niet de enige dag te zijn om een ander te laten zien hoeveel nje van hem of haar houdt. Dat mag wat mij betreft iedere dag ;-) Mocht je graag een mooie tekst laten maken, dan bem je van harte welkom een kijkje te nemen in mijn webwinkel. Groetjes Tamara

9 jaar geleden

Ik doe niet echt iets aan valentijn aangezien ik elke dag zeg hoeveel ik van mijn vrouw hou wel heb ik van huis mee gekregen dat je voor je partner en kinderen iets lekkers haalt en op het kussen van het bed leg :) aangezien mijn vrouw geen snoeperd is moet ik wat anders verzinnen en mijn dochter tjah die is dan net 3.5 maand dus krijcht geen snoepjes ;) die krijcht haar eerste valentijns kaartje voor in haar baby boek :) Maar ik ga zeker een kijkje nemen op de site want heb nog een lege muur ;) en mijn vrouw is gek op mooie teksten :D