Snap
  • Mama
  • kids
  • lockdown
  • verplichtthuis

verplicht thuis

groetjes ingrid

allemaal verplicht thuis zitten, de een kan er makkelijker mee over weg dan de ander.

sinds ik 29 weken zwanger was van onze jongste zit ik thuis, ik had last van me rug en kon nog amper op me benen staan. ik moes tenslotte voor nog 3 kindjes zorgen.

verplicht thuis zitten is voor mij dus iets makkelijker als voor iemand die altijd onderweg is.

tijdens de 1ste lockdown waren alle kinderen thuis en probeerde ik alle ballen hoog te houden, mijn man is internationaal chauffeur en alleen in het weekend thuis. onze oudste dochter heeft add, kan nie tegen drukte en heeft structuur nodig. mijn jongste heeft nog veel aandacht nodig en onze toen 3 jarige veel uitdaging. 

maar tijdens de 2de lockdown lijkt het wel of de kids drukker zijn geworden,ze gewoon uit verveling nie weten wat te doen. ondanks da we een ritme hebben, oudste zit op speciaal basis onderwijs en mag na school. en de 2 middelste zijn kwetsbaar en zitten op de opvang en hebben ook structuur. ondanks da het voor hun normaal lijkt heb ik het idee da ik dingen mis. even in de winkel snuffelen na uitverkoopjes, bijkletsen met de ouders op school. uitgebreid bij vriendinnen op visite.  maar ik doe alles op de snel modus, snel rondje lopen, snel boodschappen doen.

hopelijk mogen we snel iets meer, onze kindjes missen hun vriendjes op school.