Snap
  • Mama

Verliefd, echt hotel de botel verliefd

Wat een avond, eentje die ik nooit zal vergeten, eentje die in de boeken mag

Tijdens het eten, hebben M en ik heel wat te kletsen, het is net als wanneer we met elkaar app-en. Zo gezellig en de tijd vliegt voorbij. Ik concludeer dat ik echt heel erg verliefd ben, met vlinders en al en vraag me af wat ik met dit gevoel moet doen.
Ik voel me zo op mijn gemak bij M dat ik deze gedachten met hem deel.

M heeft hetzelfde, we schelen 15 jaar, hij woont nog thuis en ik heb en heel leven achter me. Is het wel verstandig om de liefde die we voor elkaar voelen te beantwoorden. We hebben er allebei geen antwoord op en weten ook allebei niet wat we moeten doen.
Als de rekening is betaald en we naar onze auto's lopen, hebben we er nog steeds geen antwoord op gevonden en staan we een beetje ongemakkelijk naast elkaar, wat  nu.......
Ik besluit dat ik wil weten wat M doet als ik hem een zoen geef, eens zien of hij een durfal is.
Heel voorzichtig pak ik zijn gezicht vast en geef hem een zoen..........de grond zakt spontaan onder mijn voeten vandaan.......jemig M is lief, aardig, giga mooie ogen, heeft respect en kan daarbij ook nog zooooo lekker zoenen.

We stappen in de auto en spreken af om elkaar in de loop van de week nog even te zien, ik kan niet wachten!!

In mijn bedje loop ik de avond nog eens door.
Heeft het zo moeten zijn, heb ik iemand gevonden die bij me past, die me aanvult, respecteert, op mijn vingers tikt en steun biedt?? Hoe kan dat, hij is 15 jaar jonger en komt net kijken.
Kan ik het aan om alle vooroordelen te incasseren, de vreemde blikken op straat, de vraag of hij mijn zoon is of broer, wil ik dat wel na alles wat ik heb beleefd de afgelopen jaren.
Wat zullen mijn ouders en zussen ervan vinden, mijn vriendinnen, maar vooral.....de kinderen.

Ik kan er geen antwoord op vinden.

Of toch wel, ik ben echt verliefd, hotel de botel verliefd, ik wil deze lieve jongeman gewoon niet meer kwijt.
En voordat ik in slaap val heb ik het besluit genomen om het avontuur aan te gaan, met alle hobbels en bobbels die we tegen gaan komen.

Lieve M, als het aan mij ligt ga je voorlopig niet meer weg, ik hoop dat jij het zelfde gevoel hebt.

7 jaar geleden

hihihi mijn lief is 15 jaar ouder. Ik heb hem niet eens 40 zien worden en tik die leeftijd in juni aan ;) Gelukkig ziet hij er jonger uit en ik denk dat het wat makkelijker is als je een jongere vrouw aan de haak slaat als man zijnde dan als vrouw zijnde. Maar zonder dollen, ik vindt het heel leuk voor je dat je nu iemand gevonden hebt die je zo te lezen durft te vertrouwen.