Snap
  • Mama
  • Momstruggles
  • momlife,
  • Verhuizen,
  • Lochem,
  • Achterhoek,

Verhuizen naar de Achterhoek deel 2

In het eerste deel van mijn verhuis verhaal vertelde ik waarom ik graag wil verhuizen en dat het eigenlijk al bijna 2 jaar steeds een grote teleurstelling is omdat ik niet wordt uitgeloot.

Helaas zijn we afhankelijk van een sociale huurwoning en in Lochem gaat dat via loting. Dus eigenlijk kan ervan alles gebeuren, sommige mensen zijn meteen bij de 2de keer dat ze reageren al nummer 1 en ik wacht al bijna 2 jaar.

De laatste keer dat ik iemand van Viverion, de woonmaatschappij in Lochem , aan de telefoon had zei ze tegen mij; misschien moet je anders eens opzoek gaan naar iemand die woningruil zou willen doen. Ik dacht toen eigenlijk meteen; ja tuurlijk joh, dat is toch helemaal een kans van 1 op een miljoen. Dat je net iemand vindt die naar Bloemendaal wil en een 1 gezins woning wil achter laten.

Dus ik heb daar toen niks mee gedaan. Maar de laatste maand was ik weer zo vaak teleurgesteld dat ik het niet was geworden dat ik uren op Google ben gaan zoeken naar een huurwoning in Lochem. En na 100den sites kwam ik op de website woningruil.nl . En ik dacht toen nog; staat toch niks op, wilde al weg klikken maar dacht ach ik ga toch eens kijken.

Je kan dan zoeken op waar mensen een woning zoeken en waar ze 1 aanbieden. Dus ik vulde in dat ik een woning zocht in Lochem en 1 aan te bieden had in Noord Holland.

En daar kwam 1 advertentie te voorschijn. Je wil niet weten wat er toen door me heen ging, lichtelijk paniek, heel veel ongeloof en ik durfde er eigenlijk niet op te klikken.

Ik klikte, en daar stond het, deze persoon zocht een woning in omgeving Haarlem met een straal van 10 km… ( Ik woon in Bloemendaal, 4 km van Haarlem)

Ik geloof dat ik de advertentie wel 20 keer heb gelezen ,maar alles klopte, deze persoon zocht mijn huis en ik zocht dat van hun. Dit zou de perfecte ruil kunnen zijn.

En dus stuurde ik een mail….

Wil je weten hoe dit af gaat lopen? Volgende week deel 3.

Meeleefster's avatar
3 jaar geleden

Ik woonde al in een dorpje vlakbij Lochem. Heb Lochem altijd al erg leuk gevonden en ben blij dat ik daar een huis heb kunnen kopen. Ben inmiddels gepensioneerd en heb nu alle tijd om de buurt te verkennen 😁

Fashionablemoms's avatar
3 jaar geleden

Oh wat fijn zeg! Ik hoop ook echt dat het lukt.

Fashionablemoms's avatar
3 jaar geleden

Oh echt waar? En waar vandaan ben je gekomen en waarom ben je naar Lochem verhuist? 😁

Meeleefster's avatar
3 jaar geleden

Ik hoop voor je dat het lukt. Ik woon sinds kort in het mooie Lochem, heerlijk wonen hier!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Fashionablemoms?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.