Snap

Veilig op pad met Bobike

Toen ik 25 jaar werd vroeg ik voor mijn verjaardag een fietsstoeltje voor voorop. Emma Lieve was toen 9 maanden en kon goed zelfstandig zitten. Ik zag het al helemaal voor mij verre stukken te fietsen met een mini voorop. Helaas was ik even “vergeten” dat mijn stuitje scheef was gaan staan door de bevalling en dat fietsen erger was dan de bevalling zelf.

Een paar maanden later en een weer rechtgezet stuitje, ging ik ervoor! Ik mocht in de lente van 2020 een nieuwe fiets uitzoeken en het was meer dan tijd voor een achter zitje.

Maar waar let je dan op?

Natuurlijk vond ik dat het stoeltje bij mijn fiets moest passen. Dat vond ik wel zo leuk staan. Al is het allerbelangrijkste dat je kind lekker maar VEILIG op je fiets zit! Ik zie veel te vaak in andermans story dat kinderen los in het fietsstoeltje zitten. Daar krijg ik helemaal de kriebels van. Ik ging dus voor safe!

Ik kwam uit bij het stoeltje van Bobike de exclusive maxi plus. Tekst van de site:

De Bobike Exclusive maxi plus is de perfecte keus voor langere tochten. Het fietszitje heeft een nieuwe, comfortabele 5-puntsgordel met zachte covers en LED verlichting voor extra zichtbaarheid in het verkeer en is geschikt voor kinderen van 9 tot 22 kg

Ons lievelingsritje van deze zomer is naar de kinderboerderij en het ijszaakje een dorp verderop. Fietsen jullie vaak?

Binnenkort samen keer naar de kinderboerderij?