Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Veel te lang op de laptop!

Ik weet niet hoeveel tijd jullie op je computer/laptop besteden, maar ik voel me soms wel eens schuldig over de uren die ik eigenlijk best anders had kunnen besteden.....

Elke ochtend en elke avond ben ik een paar uur kwijt aan internetten. Daarnaast kijk ik gedurende de dag ook regelmatig even 5 minuten....

Ik controleer mijn mail meerdere keren per dag. Mijn bankrekening, weerbericht, vacatures, studiemail en marktplaats 1 keer per dag. En dan heb je natuurlijk nog facebook. Ik ben momenteel nogal verslaafd aan een spelletje: Farmville 2! Ik denk dat ik daar per dag wel 3 á 4 uur aan kwijt ben! En dan ben ik nu ook weer helemaal into mamaplaats. En dan heb ik het nog niet over even iets opzoeken(maps, wiki, etc) en shoppen in webshops!

Ik vind het vaak lastig om de balans te vinden. Ik zou eigenlijk best weer meer in huis willen doen, er zijn altijd nog van die extra klusjes die geen haast hebben. En op zich kan ik héél wat meer tijd steken in mijn studie. Maar..... De laptop roept me en nog even dit en als ik dat af heb en hier nog naar gekeken....

Ook op tijd naar bed is soms een probleem door het internetten. De wekken gaat bij mij om 6.30 uur. En eigenlijk zou ik voor 23 uur moeten gaan slapen. Maar dat haal ik maar zelden. Dus met kleine oogjes opstaan en de rest van de dag een beetje moe. Moe...? Dan mag ik toch wel even gaan zitten.... achter de laptop ;p

Hoeveel tijd besteden jullie op internet? En ervaar je dat als ok of zou je eigenlijk wat moeten/willen minderen?

10 jaar geleden

Inderdaad, veel te leuk. En vooral veel leuker dan klusjes in huis ;p

10 jaar geleden

Heel herkenbaar! Zojuist ook weer een vrije middag bijna geheel online doorgebracht (zie mijn blog) :) Het is ook zo leuk allemaal!

10 jaar geleden

helaas hier nog geen wijsheid in pacht! Jezelf een tijdgrens stellen en dan ook uit doen is denk ik de oplossing idd!

10 jaar geleden

Tja dat spelletje is het echte probleem idd, maar ik vind altijd dat ik ook af en toe wel wat leuks mag doen! helaas is het een spelletje dat élke dag gedaan moet worden! Van de zomer zal het wel weer over zijn denk ik, als het weer fijn buiten zijn is! Het enige eropuit wat ik nu kan verzinnen is winkelen en daar kan ik ook veeel te veel tijd aan besteden :D