Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

vanish

Hallo, ik test geregeld producten voor the insiders. Insiders kunnen de nieuwste producten gratis uittesten en dit delen met vrienden. Ik test momenteel Vanish oxi action.

Als moeder van 2 jonge kids krijg ik met heel veel vlekken te maken. Luier ongelukjes, knutselongelukjes, etensresten.  Iedere vlek is een uitdaging en het komt geregeld voor dat kleding niet meer te redden is. Zonde vind ik dat.

Tot nu toe doet Vanish wat het beloofd, een ware vlekkenkoning. Hardnekkige vlekken laat ik een nacht in een sopje met Vanish staan, waarna ik ze in de wasmachine stop en minder hardnekkige worden zo wel  (met een schepje Vanisch erbij)  in de wasmachine schoon. Ik denk dat Vanish een vaste inwoner hier gaat worden, mijn grote vriend bij iedere vlek.

Nu vraag ik mij af, wat is jullie ervaring met vlekken? Welke zijn het hardnekkist? Hoe behandel jij de vlekken?  Ben je al bekend met Vanish, zoja hoe bevalt dit?  Zweer je soms bij een ander product of maken jullie (b)engeltjes nooit vlekken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de insiders? Meld je dan via deze link aan:  http://www.theinsiders.eu/v2/site/index.php?section=home%2Fhome&country=2&Edkixcizxegf=NzU2MTY%3D#.UXprnbN8t54.twitter

Op deze site vind je ook meer info over hoe het in zijn werk gaat, maar je mag mij ook altijd vragen. Voor Vanish kun je je niet meer aanmelden, maar er komen vast andere leuke en geschikte campagnes.

 

10 jaar geleden

ik heb nog zo mijn twijfels of het werkt. als vlekken er al even inzitten krijg ik ze er haast niet uit, het wordt wel lichter, maar verdwijnt niet helemaal. gebruik het wel en gebruik ook die voor de witte was. daar ben ik wel heel tevreden mee.

10 jaar geleden

Grasvlekken zijn erg. Bloedvlekken ook. Vanish vind ik erg prettig. De ouderwetse ossengalzeep werkt trouwens ook!

10 jaar geleden

Hoi! He deze mag ik nu ook testen. Ik heb er al een paar wasjes mee gedaan en het werkt echt. Ik ben namelijk nogal sceptisch over dit soort dingen. Maar het heeft me echt verbaasd. De grasvlekken op de spijkerbroeken gaan er echt uit!

10 jaar geleden

Hier ervaring met heel veel poepvlekken haha! En ook ik gebruik Vanish, ben er dolblij mee! Is de vlek echt hardnekkig, doe ik het eerst 1 a 2 dagen in een emmertje met vanish en vervolgens gooi ik nog wat vanish bij de wasmachine erbij en weg is de vlek!