Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Vandaag geen zin

Zo heerlijk de kleine slaapt en de planning was even wat te eten en dan het huishouden te gaan doen.

Tot dat ik even op mamaplaats ging kijken. Lekker even al jullie leuke en interessante blogjes lezen.En nu zit ik vast geplakt aan mijn bureausstoel.

Ik heb nog van alles liggen was, afwas,strijkwerk ik moet nog stoffen en stofzuigen. Maar ik heb echt geen zin. De boodschapjes heb ik gelukkig vanochtend al gehaald en ik hoop nu dat de kleine man nog even een uurtje doorslaapt. Niet omdat ik van plan ben nog iets te doen maar gewoon zodat ik nog even lekker een uurtje kan zitten.

De oudste komt om 3 uur lekker zelf naar huis,dus hoef de deur voorlopig niet uit.

Met het eten doe ik vandaag ook lekker makkelijk mijn man eet een frietje met zijn collega's op het werk en ik en de kinderen gooien straks een diepvriespizza in de oven. Helaas moet ik vanavond nog een paar uurtjes werken. Maar voor de rest maak ik er een lekkere luie dag van.

Morgen nog een dagje werken en dan heerlijk weekend.

Ik wens alle mama's een heel fijn weekend.

Geniet van de kindjes maar af en toe ook van je rust ;-)

10 jaar geleden

Hhahaha lekker herkenbaar! Ik doe vaak de boodschappen s'ochtends, en als mijn zoontje smiddags op bed gaat zet ik de turbo aan en ga ik schoonmaken. en heel vaak heb ik hem op bed, ga ik zitten en heb ik echt geen zin meer. toch kriebelt het dan bij me, en dan doe ik het vervolgens allemaal z'avonds als hij op bed ligt.

11 jaar geleden

Daarom doe ik ook vaak eerst mn huisklusjes en daarna pas op mamaplaats haha verslavend he. Morgen nog een dag, een keertje vooral niet te veel doen is ook wel eens lekker

11 jaar geleden

Hoe herkenbaar! Ha,ha. Ik heb vanmorgen wel het huis gepoetst, maar vanavond staan er ook lekker makkelijk frietjes op het menu.