Snap
  • Mama
  • zwangerschap
  • zwanger
  • mola
  • partiële

Van zwanger naar ziek | deel 2

#molazwangerschap
4 jaar geleden

Ik heb het ook meegemaakt... heb er een blog over genaamd www.jamilastory.nl met informatie en tips... en natuurlijke een stukje verwerking! Bericht me gerust ❤️?? Heel veel sterkte ❤️

5 jaar geleden

Hi Jolien, misschien kunnen we een beetje contact houden? Reageer je anders onder mijn blog via Facebook? Dan stuur ik je een berichtje via messenger? Als jij dat wilt natuurlijk! X

5 jaar geleden

Hoi iedereen vrijdag de uitslag van mijn weefsel gekregen en helaas is het een volledige mola :( ik had al wel een voorgevoel omdat er op de echo geen vruchtje te zien was voordien mijn waardes zitten nu op 9000 na 1 x prikken Heeft Iemand nog een volledig mola gehad ? Ben benieuwd naar jullie verhaal. Grtjs jolien

5 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Gisteren ging alles redelijk goed vermits ik al terug moet werken is het wel heftig Maar vandaag heel hevige onderrug pijn dus ik heb gewoon zelf gebeld het resultaat was binnen maar de gynocoloog was nog aan het opereren Dus vandaag zal ik meer nieuws hebben over het weefsel ( en of de rugpijn normaal is zo plots ) Duimen maar xx