Snap
  • Mama

Van full time werk, naar full time mama

En ineens na ruim 5 jaar voor het bedrijf te hebben gewerkt, wilden ze van me af komen door middel van wederzijds goedvinden

ik ben niet anders gewend dan altijd te werken. Vanaf dat ik een jaar of 15 was, had ik allerlei baantjes en was nooit vies van werk.

Na veel verschillende baantjes, besloot ik toch maar een opleiding te gaan volgen voor wat serieuzer werk. Op mijn 22ste deed ik een versnelde opleiding tot directie secretaresse en meteen na het behalen van mijn diploma kreeg ik een baantje voor 4 weken. Die 4 weken werden bijna 6 jaar.

Ik hoorde al geruchten door de wandelgangen dat mijn functie zou komen te vervallen, en nu was het dan zover. Ik kreeg te horen dat ze niet meer met me wilden samenwerken, dat het niet meer goed voelde tussen ons. Het voelde zo oneerlijk, om met een leugen de deur uitgezet te worden. Maar aan de andere kant voelde ik me ook opgelucht, dat het ook eindelijk klaar was, want er was gewoon geen werk meer.

Maar nu, hoe nu verder. Er liggen helaas geen banen voor het oprapen. En wat is het wennen om van fulltime werk naar fulltime mama te gaan. Ik dacht altijd dat full time mamas heerlijk leven hadden, maar daar heb ik me even zwaar in vergist. Wellicht komt het omdat ik niet anders gewend was, dan alleen maar te werken.

Maar het fijne eraan is dat ik nu alle ontwikkelingen van mijn zoontje zelf mee kan maken. We genieten elke dag samen van elkaar.

We maken er gewoon het beste van, en hopen dat er baantje op mijn pad komt :)