Snap
  • Mama

van elke dag bloggen naar 1x in de ??????

toe ik bevallen was kon ik bijna elke dag bloggen maar nu 1x in de ????

beste lezers,

na mijn bevalling had ik een uitlaatklep nodig om mijn verhalen even zwanger worden bevalling en opvoeding en terug naar je oude gewicht nodig om even mijn verhaal kwijt te raken. daarom blog ik naja elke dag wel maar nu dat mijn kleine meer actiever wordt ben ik echter meer met hem bezig wat ik ook echter geen probleem vindt. vindt het juist leuk elke keer zie je weer andere dingen wat ze weer doen en leren zo wel van meer brabbelen tot proberen om te draaien zo leuk en echter een Aaa moment.

maar daar houd het bloggen soms even een pauze voor in, wel jammer echter net wat ik zeg het is voor mij een uitlaatklep dat ik alles wat me dwars en als ik problemen heb hier in kan zetten, echt een top site veel kan je terug lezen van andere ouders en dan weet je ook van ooo dat kan zo of zo kan ik het beter doen snapje.

echter vindt ik het ook fijn dat ik lieve leuk aardige reacties van jullie krijg, dat maakt me toch weer een tevreden mens van binnen.

dus wat ik hier een beetje mee wil zeggen dat als ik 1x in de week of 2 week wat zet is omdat ik meer van en wil zien en doen met me kleine veel mensen zeggen ook klein zijn ben je ook maar voor even.

maar ja je bent ook maar een persoon en kan niet veel dingen gelijk ik moet dan echter ook even goed tijd hebben om een mooie blog voor jullie te maken. want meestal is het, het zelfde verhaal huishouden baby hond eten wassen enz..

wou het bij deze even uitleggen voor mijn volgens en zowel voor de lezers.

bedankt...

9 jaar geleden

Komt ook goed probeer er wel gewoon tijd voor te maken. Dankje wel voor je reactie

9 jaar geleden

Logisch toch... Je moet lekker genieten van je kleintje... En af en toe lekker bloggen... doe ik hier ook.. bevalt me prima